Mozgásérzékelős LED reflektor 10W, Meleg fehér -433

  • Bruttó ár: 4.995 Ft / darab

  • Model - Cikkszám - SKU:433

  • Raktárkészlet:0 darab

  • Még nem kapott értékelést

Mozgásérzékelős reflektor – Meleg fehér

Sok esetben szükséges valamilyen világítótest, például LED reflektor használata, olyan helyeken is ahol csak időszakos áthaladó forgalom van és nincs szükség állandó fényre. Ezeken a helyeken energiahatékonysági szempontól ajánlott a fényforrás lekapcsolása azokban az időszakokban amikor nincs szükség a fényre, viszont sok esetben ez nehezen megoldható ezért a fényvetőket, reflektorokat már régóta használják külön felszerelhető mozgásérzékelőkkel összekapcsolva.

Ez a reflektor egyben szolgáltatja a kényelmi funkciót, valamint az energiahatékonyságot, beépített infravörös mozgásérzékelőjének köszönhetően.

A LED reflektorokat kültéri használatra tervezik, így ez a 10Watt teljesítményű lámpatestet is kültéri, zord időjárási viszonyoknak ellenálló terméknek álmodták meg a fejlesztő és ennek megfelelően került legyártásra. A termék burkolatának védelmi besorolása IP65, kültéri használatra megfelel, ellenáll a vizes párás környezetnek, a lámpatest öntött alumínium burkolata pedig az erős mechanikai hatásoktól is megvédi a belső prémium minőségű elektronikai alkatrészeket.

Javasolt szerelési magasság 1.8-2.5méter, az érzékelési hatótávolság 2-8m, a szenzor látószöge 120°. Az érzékelési hatótávolság, illetve az érzékenység a hőmérsékleti viszonyoktól kismértékben függ, tehát -5° C alatt, illetve körülbelül 30° C fölött esetenként a mozgásérzékelés kicsit késhet (érzékenysége csükken). A környezeti időjárási viszonyok között még fontos megemlíteni az erős ködöt, illetve havazást amelyek esetén szintén felléphetnek késések a lámpa várt bekapcsolásához képest (illetve esetenként hibás működés). A beépített mozgásérzékelő lehetőséget biztosít az érzékelés utáni működési (világítás) idő beállítására ami 10sec (másodperc) és 6min (perc) között fokozatmentesen szabályozható.

A lámpatest fogyasztása 10Watt a fényárama 800Lumen.

A lámpatest elektromos hálózatba történő bekötésekor nem szükséges azt megbontani, mivel a gyártó egy körülbelül 20-25cm-es beépített, vízmentesen zárt, csupaszított végű háromeres vezetékkel hozza forgalomba.

Mint sok más fényvető így ez is megkapta a jól ismert tartókonzolt, melynek segítségével a lápatest könnyen pozícióba helyezhető és sugárzási iránya az elhelyezést követően bármikor szabadon módosítható.

A gyártó erre a termékre 5 év cseregaranciát vállal.

A termék jellemzői:

  • SAMSUNG LED chipekkel gyártva
  • Erős, ellenálló kivitel
  • Kültéri használatra tervezve - IP65
  • Fehér színű burkolat
LED típus SMD
Élettartam 30000 óra
Teljesítmény 10W
Feszültség AC: 220-240V
Frekvencia 50Hz
Teljesítmény tényező >0.9
Sugárzási szög° 100°
Fény színe Meleg fehér
Színhőmérséklet 3000K
Világítóáram (lm) 800 lm
Színvisszaadási index - CRI >80
Szín Fehér
Anyag Öntött alumínium
Burkolat védelmi osztály IP65
Érzékelési hatótávolság 120 °
Érzékelési távolság 2-8m
Késleltetés Мin. 12sec ±3sec; Max. 6min ±2min.
Bekapcsolási idő 0.001 mp (azonnal felkapcsol)
Szín stabilitás <6
Kapcsolási ciklusok >15000
Méret 178 x 133 x 47 mm
Egyedi termékkód 433
Csoportkód VT-10-S
Kiszerelés 1
Súly 0,43
Tárgy térfogat 0,001275
EAN kód 3800157630894
Energia osztály A++
Tanúsítvány CE, EMC, ROHS
Gyártó V-TAC
Garancia idő 5 év