Mono Csoportvezérlő LED szalaghoz (Mi-Light) -FUT036

 • Bruttó ár: 4.100 Ft / darab

 • Model - Cikkszám - SKU:FUT036

 • Raktárkészlet:67 darab

 • Szállítás:1-2 munkanap

 • darab

  • Még nem kapott értékelést

  Mono Csoportvezérlő LED szalaghoz (csak vezérlő, a működéshez távirányító is szükséges)


  A termék egy törpefeszültségű monokróm vagyis egy színű LED szalag vezérlő, amely kompatibilis a Mi-light FUT006, FUT007, FUT091 távirányítóival, a B1, T1 fali vezérlőkkel, a gyártó WIFI iBOX vezérlőjével, illetve más, a gyártó által kínált kiegészítőkkel.


  A vezérlő működési feszültsége 12-24V DC maximális terhelhetősége 10A. A Mi-Light rádióvevő egy kicsi eszköz az egyszínű LED szalagok vezérléséhez. Az eszközt úgy tervezték, hogy megfelelő távirányító, vagy más kiegészítő segítségével be-, illetve ki kapcsolhassa a csatlakoztatott monokróm LED szalagot vagy megváltoztathassa annak fényerejét.


  Hogyan működtethető az eszköz?
  A használathoz szükséges tápegység ami az energiaszükségletet hivatott biztosítani, a vezérlő, egy kompatibilis Mi-Light távirányító és a vezérelni kívánt LED szalag. A távirányító nem tartozék, mivel a rendszer bővíthető ezért az egyes elemek külön megvásárolhatóak. A távirányítóval egyidejűleg, vagy az kiváltandó, telefonról történő vezérléshez használható a WIFI iBOX vezérlő.


  A távirányító társítása:
  A csatlakoztassa a vezérlőt egy kikapcsolt tápegységre, valamint kapcsoljon rá egy LED szalag szakaszt. Kapcsolja be a tápegységet és ezzel egy időben nyomja le és tartsa lenyomva legalább három másodpercig a távirányítón a használni kívánt csatorna bekapcsológombját. Ha a társítás sikeres volt, akkor a LED szalag háromszor fog felvillanni. Ha ez nem történik, akkor a társítás sikertelen volt és a folyamatot meg kell ismételni.


  Esetenként szükségessé válhat bizonyos zónák felcserélése. Ha szeretnénk két zónát felcserélni azokat előbb le kell programozni a vezérlőről. Ez a logikai szétcsatlakoztatás vagy leprogramozás.
  A leprogramozás után a távirányító és a vezérlő újra társítható az általunk kívánt kiosztásban, az újratársítás menete megegyezik az előzőekben leírtakkal.


  A leprogramozás menete:
  Helyezzük feszültség alá a vezérlőt majd azonnal nyomjuk meg a szétválasztani kívánt csatorna bekapcsológombját egymás után ötször, ha a leprogramozás sikeres volt a LED szalag tízet fog villanni. Amennyiben nem látunk villanásokat az azt jelenti, hogy a leprogramozási kísérlet nem volt sikeres, ebben az esetben áramtalanítsuk a vezérlőt, majd helyezzük újra feszültség alá és ismét próbáljuk meg ötször egymás után megnyomni a leprogramozni kívánt csatorna bekapcsológombját.

  Termék típus Monokróm LED szalag vezérlő
  Termék színe Fehér
  Működési feszültség DC 12-24 Volt
  Kommunikációs mód RF (rádiófrekvencia)
  RF frekvencia 2400-2483.5MHz
  RF kapcsolati moduláció GFSK
  Vezérlő kompatibilitás Mono távirányítók, WIFI iBOX
  Méretek 85mm x 45mm x 22.5mm
  Egyedi termékkód ML015
  Gyártói azonosító FUT036
  EAN kód 5902082821991
  Gyártó Mi-light
  Garancia idő 1 év