Mobil kiegészítők

Bluetooth hangszóró beépített lámpával  -8570

Hordozható Bluetooth hangszóró beépített hangulatlámpával

Szereted ha a fények a zene ritmusára táncolnak? Igen? Akkor ezt a hanglejátszót imádni fogod, tökéletes társad lesz a nap bármely órájában bárhol is legyél. Magaddal viheted a délelőtti edzésre, hallgathatod kedvenc zenéid kávézás közben a munkahelyen, de lehetsz a konditeremben, vagy egy kirándulás alkalmával a sátorban, esetleg a stégen ücsörögve és nézve a víz lágy hullámait ahogyan a szél táncol rajta és mind ehhez a te hordozható hangszóród adja a ritmust.

A V-TAC új Bluetooth Smart hangszórója képes betölteni a teret, köszönhetően a kiváló sztereó hangzásának, amely nagy hangerő mellett is tökéletes mind a magas mind az extra mély hangok esetén.

Többfunkciós RGB LED hangulatlámpa beépített Bluetooth hangszóróval amely alkalmas különféle adattároló eszközökről történő zenelejátszásra.

Az eszköz támogatja bármilyen Bluetooth 2.1 eszköz csatlakoztatását, legyen az mobiltelefon, táblagép, mp3 lejátszó esetleg más készülék. A beépített hangszórók teljesítménye 2x3Watt.

Az hangtároló eszközök csatlakoztatására több lehetőség is rendelkezésre áll, mivel a hordozható hangszóróhoz nem csak Bluetooth támogatással ellátott eszközöket csatlakoztathatunk, mivel a fejlesztők a lámpa alsó részében egy gumiból készült védőborítás alá elhelyeztek egy TF / microSD kártya olvasót, valamint egy A típusú USB aljzatot pendrive-ról történő zenelejátszáshoz.

A Bluetooth csatlakoztatást nem támogató hanglejátszó eszközöket is összekapcsoltjuk ezzel a kihangosító eszközzel a beépített 3.5mm AUX hangbemeneti csatlakozóján keresztül.

Ha ez még nem lenne elég, a csatlakozók mellett elhelyezésre került egy mikrofon amelynek segítségével a lámpa, akár a telefon kihágósítószettjévé is válhat.

A hangszóró kezelése egyszerű így már az első használatkor sem okoz problémát. Bejövő híváskor a hanglejátszó PLAY gombbal fogadhatjuk a hívást, a memóriaegységről történő hanglejátszáskor válthatunk a zeneszámok között az arra kijelölt vezérlőgombok segítségével, valamint lehetőség van a fényforrás ki-, illetve bekapcsolására, valamint hangerőszabályzásra is.

A lámpa beépített villogó RGB, illetve halvány fehér fényforrása zenelejátszó eszköz csatlakoztatása nélkül is bekapcsolható, amely hasznos lehet, például kempingezés során akár irányfénynek is használható.

Mivel a termék ABS műanyagból készült, jól bírja a gyűrődést így hosszú ideig használhatod majd. A hengeres formának köszönhetőn zenelejátszás közben az oldalára fordítható így teljes sztereó hatást eredményez. A zene ritmusára villogó RGB LED fények feldobják az hangulatot és egyedi légkört eredményeznek.

A termék beépített 1800mAh tölthető lítium akkumulátorral rendelkezik, amelynek töltési ideje megközelítőleg 4-5 óra. A töltést a csomagban található microUSB kábellel végezhetjük, áramforrásként számítógépet, egy telefon töltőjét vagy más USB kimenettel ellátott eszközt használva. A termék egyetlen töltésről 2-3 órán keresztül működtethető, a fények, illetve a hangerő függvényében.

Teljesítmény 6W (2x3W) Feszültség 5V Bemeneti feszültség DC: 5V Csatlakozás USB, microSD, Bluetooth Fény színe Természetes fehér + RGB Színhőmérséklet 4000K + RGB Sugárzási szög 360° Anyag ABS + Részben gumírozott Forma Kerek Szín Fekete Szabályozható Igen Burkolat védelmi osztály IP20 Töltési idő 4-5h Működési idő 2-3h Elem kapacitás 1800mAH Kapcsolási ciklusok >15000 Egyedi termékkód 8570 Csoportkód VT-7456 Kiszerelés 1 EAN kód 3800157645157 Tanúsítvány CE, EMC, ROHS Gyártó V-TAC Garancia idő 2 év

Model
8570
Mennyiség
2

9.690 Ft

Bluetooth hangszóró, fekete 5W -7725

Hordozható vezeték nélküli Bluetooth hangszóró

A bluetooth hangszórók és az azokat támogató hanglejátszó eszközök tagadhatatlanul az utóbbi évek legsikeresebb audio termékei. Népszerűségüket talán a hordozhatóságuknak köszönhetik, hiszen a technikai fejlődésben még soha nem volt ekkora szabadság a hanglejátszó eszközök terén.

Kiváló hangzásuk mellett kompakt megjelenésüknek is köszönhetik ezt a mindent elsöprő népszerűséget. A kis méret mellett sokszor meglepően nagy hangteljesítmény jellemzi a termékcsoport egyes tagjait.

Legyen szó otthoni relaxálásról, vagy egy csöndes teraszon egy forró kávé mellett eltöltött időről, a hordozható Bluetooth hangszórók bárhol emelhetik a hely hangulatát, hiszen mindenki számára a legkedveltebb hangokat fogják visszaadni, legyen az akár egy lassú muzsika halk, lágy dallama, vagy egy rockbanda őrületes zenei játéka.

A Bluetooth zenelejátszó eszközök vezetékek nélküli használatával együtt járó szabadságot talán már senkivel nem kell megismertetni, hiszen aki egyszer is kipróbálta tudja milyen élmény az ha a kedvenc dallamok lejátszása közben, felkaphatjuk az eszközt és megszakítás nélkül évezve a zene nyújtotta élményt haladhatunk a lakás egyik helyiségéből a másikba, vagy akár azon kívülre is.

A kisméretű lejátszókat magunkkal vihetjük, a napi edzésre, vagy akár egy táncpróbára is, hiszen akár egy sporttáska zsebében is elférhet. Használhatjuk a lakásban, teraszon, kertben vagy egy piknik során egy parkban, esetleg a buszmegállóbban várakozva.

Amennyiben olyan terméket választottunk amelyik nem csak hangzásban kiváló de esztétikai megjelenése is lenyűgöző, akkor nem a csak használat során élvezhetjük a tulajdonágait, hiszen formájából kifolyólag egy polc éke lehet, ezáltal a napszaktól függetlenül akár egy  csöndes pillanatában is elkápráztathatja az általa nyújtott vizuális élmény.

Ha egy tárgy nem csak formailag, illetve a tőle elvárt és megszokott tulajdonságokban jeleskedik, hanem új eddig talán ismeretlen technológiai lehetőségek kapuit nyitja meg akkor arról kijelenthetjük, hogy egy remek eszköz és ha ezekhez a tulajdonságokhoz egy elfogadható ár is társul akkor az egy kiváló ár-érték arányú remek termék.

Ez a termék rendelkezik a Bluetooth hanglejátszó eszközök egy igen új és ritka tulajdonságával, a TWS funkcióval. A TWS lehetőséget ad arra, hogy két hangszórót összekapcsoljuk, természetesen nem fizikai, kapcsolatról beszélünk, hanem rádiófrekvenciás logikai kommunikációs kapcsolatról, amikor is a két összekapcsolt lejátszó egy rendszerként sztereó hangzást létrehozva együtt dolgozik.

A blooetooth hangszórók egyik hátránya volt régebben, hogy méretükből adódóan csak egyetlen hangszórót tartalmaztak, illetve később egyes modellek már kettőt, de a két hangleadó eszköz esetenként még így is túl közel volt egymáshoz ezáltal ezek nem minden esetben voltak képesek megfelelő sztereó élmény létrehozására. A TWS funkciónak köszönhetően, már nem kell aggódniuk azoknak sem akik a hordozhatóság szabadsága mellett is tökéletes sztereó hanghatásra vágynak hiszen ez az eszköz képes kapcsolódni egy másik hasonló eszközzel és ezáltal már nem csak egyetlen hanem két hangforrásból sztereó hatás mellett képes a zene lejátszására.

A termék előlapján található érintés vezérelt funkciógombok a következők:

Mód / TWS Visszalépés – hangerő csökkentése Be-, Ki kapcsolás, lejátszás, szünet, telefon Előrelépés – hangerő növelése A hátoldalon elhelyezkedő kapcsoló és csatlakozók listája:

Főkapcsoló (Be-, Ki kapcsolás) Micro SD (TransFlash) kártyafogadó egység Töltési port (MicroUsb bemenet) AUX port (vezetékes hangbemenet) A lejátszó érintőgombjai bekapcsolt állapotban halvány kék színnel világítanak ezzel megkönnyítve a funkciók közötti váltást, illetve a hangerő szabályzását.

Ha rendelkezik két azonos típusú Bluetooth hanglejátszó eszközzel és szeretné elvezni a sztereó hanghatás nyújtotta élményeket akkor kapcsolja be mindkét hangszórót majd, az egyik eszközön nyomja meg az M (Mód/TFS) gombot. Várja meg míg a két eszköz csatlakozik egymáshoz, majd ezután párosíthatja az eszközöket a mobiltelefonjával vagy más hangszolgáltató egységgel.

A hangszórók működésének alapfeltétele a belső akkumulátorának töltöttsége, amit a hátoldalon található microUSB porton keresztül végezhet. A teljes töltési idő megközelítőleg 3-4 órát vesz igénybe ezt követően az eszköz a hangerő függvényében meghatározott ideig alkalmas használatra, az belső energiatároló egység lemerülése után az újratölthető.

A csomag tartalmazza a töltéshez szükséges microUSB kábelt, amelynek segítségével az eszköz számítógépről, vagy hálózati USB töltőről újratölthető. A csomag nem tartalmaz hálózati töltőt.

A készülék teljesítménye 5W. A beépített akkumulátor kapacitása: 1200mAh. Méretei a következők: magasság – 135 milliméter, szélesség 120 milliméter, vastagság – 60 milliméter.

Áram 3.7A Kimenet 5W Bemeneti feszültség DC: 5V Szín Fekete Elem kapacitás 1200mAh újratölthető Érzékelési távolság Akár 10 méter Méret 120 x 60 x 230 mm Egyedi termékkód 7725 Csoportkód VT-6133 Kiszerelés 1 Súly 0,604 Tárgy térfogat 0,00351 EAN kód 3800157647854 Tanúsítvány CE, EMC, ROHS Gyártó V-TAC Garancia idő 1 év

Model
7725

7.300 Ft

Mega power bank 20000mA -8903

Mega PowerBank 20000 mA

Rendkívül könnyű és vékony mégis négyteljesítményű powerbank, 20.000 mAh töltési kapacitással. Kis mérete ellenére mégis hatékony, hasznos olyan helyzetekben, ahol további energiára van szükség.

Ideális választás strandra vagy túrázás alkalmával hiszen kompakt felépítésének és kis méretének köszönhetően könnyedén elfér akár zsebben is.

A 20.000 mAh kapacitású belső akkumulátornak köszönhetően okostelefonját vagy táblagépét többször is újratöltheti, emellett a készülék rendkívül hasznos utazáskor vagy hosszabb áramkimaradások esetén.

Függetlenül attól, hogy gyors C-típusú PD portot használ, vagy villámlást használ, mindig gyorsan megújítja a tápegységét.

Az akkumulátor állapota bármelyik pillanatban ellenőrizhető a beépített négy LED-nek köszönhetően.

A Powerbank a töltése a microUSB csatlakozón keresztül lehetséges, a csomagban található kábel segítségével. A termék 2 darab kimeneti töltőcsatlakozóval rendelkezik így egy időben tölthetünk róla két azonos vagy két különböző típusú eszközt függetlenül attól, hogy éppen táblagép, mp3 lejátszó vagy telefon a lemerült eszköz.

A Powerbank maximális töltőárama 2.1A

A termék jellemzői: Beépített LED akkumulátor állapotjezés Lítium polimer akkumulátor 20.000mAh névleges kapacitás Két darab kimeneti töltőcsatlakozó - USBport (5V / 2.1A) Micro USB töltő kábel tartozék Könnyen kezelhető

Teljesítmény 10W Kimenet USB: 5V 2A Anyag ABS Szín Fekete Burkolat védelmi osztály IP20 Elem kapacitás 3.7V / 20000mAh Egyedi termékkód 8903 Csoportkód VT-3520 Kiszerelés 1 Súly 0,438 Tárgy térfogat 0,0004995 EAN kód 3800157649926 Tanúsítvány CE, EMC, ROHS Gyártó V-TAC Garancia idő 1 év

Model
8903
Mennyiség
2

6.425 Ft

Power bank, vezeték nélküli töltés, lámpa, 8000mA -8863

PowerBank beépített lámpával, vezeték nélküli töltési funkcióval és dokkolóval.

Használsz okostelefont? Veled is megtörténik, hogy pont akkor merül le amikor a legjobban kellene? Gondoltál már arra, hogy kellene egy Powerbank? Akkor neked nem kell elmagyarázni, hogy mi is az a vésztöltő, divatos nevén Powerbank. De aki nem tudná, annak itt van a termékleírás.

A Powerbank, vagy vésztöltő egy olyan akkumulátoros eszköz, amit arra terveztek, hogy más akkumulátorral működő eszközök elektromos hálózat nélküli töltését megvalósíthassuk vele. A Powerbank belső akkumulátora típustól függően akár több teljes töltésre elegendő energiát is képes tárolni, ezáltal kedvenc okostelefonunkat, vagy táblagépünket esetleg mp3 lejátszónkat akár több alkalommal is újratölthetjük erről a hordozható kis „erőműről”.

A Powerbank használata olyan egyszerű mint a faék! Ha lemerült feltöltjük, ha fel van töltve tölthetünk róla más eszközöket. Igen, egy PowerBank ennyit tud, de ezt stabilan.

A V-TAC új vezeték nélküli töltésre is alkalmas Powerbank-je 8000mAh beépített akkumulátorral rendelkezik, amely több töltésre elegendő energiatárolására is alkalmas. Mélyfekete színe és letisztult formatervezése miatt olyan mintha egy második mobiltelefon lenne.

A Powerbank töltésére egy dock-oló is rendelkezésre áll, amit elhelyezhetünk íróasztalunkon, így egyetlen mozdulattal töltés alá helyezhetjük ezt a külső vészakkumulátort. Ha nincs kéznél a dokkoló akkor is tölthetjük egy microUSB kábel segítségével.

A termék egyik végén kapott helyet bementi microUSB csatlakozó, valamint a kimeneti két USB-A ajzat. Az utóbbi két csatlakozó szolgál a csatlakoztatott eszközök töltésére maximum 2.1A töltési teljesítménnyel, de kedvenc okostelefonunkat nem csak vezeték segítségével tölthetjük, mivel ez a praktikus vésztöltő tartalmazza a legmodernebb vezeték nélküli töltési technikát is.

Ha a tölteni kívánt eszköz támogatja az QI szabványú töltést akkor a vezeték nélküli töltési funkció aktiváláshoz meg kell nyomni a töltő bekapcsológombját 3 másodpercig amelyre az eszköz visszajelző LED-jének zöld fénye a válasz. A ráhelyezett telefon (akár iPhone) töltését a LED lassú pulzálása jelzi.

A töltő még egy hasznos funkcióval lett felszerelve. A bekapcsológomb kétszeri megnyomása bekapcsolja a beépített fehér színű nagy teljesítményű LED-eket, ezáltal a Powerbank zseblámpaként is használható. A lámpa aktív állapotában a bekapcsológomb rövid megnyomására energiatakarékos módra, vagyis fél fényerőre vált, újbóli megnyomása esetén pedig villogó vészjelző módba kapcsol.

A Powerbank töltöttségi szintjét egy digitális kijelző mutatja, amely az előlap egy sarokrészében kapott helyet.

Kimenet USB: 5V 2.1A Anyag ABS Szín Fekete Burkolat védelmi osztály IP20 Elem kapacitás Lithium Polymer 3.7V, 8000mAh Egyedi termékkód 8863 Csoportkód VT-3509 Kiszerelés 1 Súly 0,296 Tárgy térfogat 0,00118125 EAN kód 3800157647298 Tanúsítvány CE, EMC, ROHS Gyártó V-TAC Garancia idő 1 év

Model
8863

12.300 Ft

Small power bank 10000mA -8853

V-TAC SuperSmall PowerBank (2xUSB) Kék - 10000 mAh.
Manapság már senkinek sem kell bemutatni a Powerbank-et. Ez a kisméretű, hatékony fényforrás már ott lapul sokunk zsebében vagy táskájában, hiszen bármikor kerülhetünk olyan helyzetbe amikor szeretnénk a telefonunkat használni, de az energiaszintje már kifogyóban van és nincs a közelünkben hálózati töltési lehetőség.
A V-TAC SuperSmall powerbank-je töltési lehetőséget biztosít bárhol is legyünk. Kis méretének köszönhetően szinte észrevétlenül lapulhat táskában, övtáskában vagy akár zsebben de ha szükség van rá, akkor mint egy erőmű állhat a rendelkezésünkre.
A PowerBank töltése. Ahhoz, hogy a hordozható töltőnk valóban képes legyen töltési funkcióra alapfeltétel, hogy a belső akkumulátorában legyen elegendő energia ezt pedig annak töltésével érhetjük el. Tehát a powerbank-et is kell tölteni.
Hogyan tölthető a PowerBank? Alapvetően három töltési lehetőség létezik a powerbank töltésére. Hálózatról történő töltés egy 230V-5V USB töltővelSzámítógép, laptop USB portjárólNapelemes USB töltő használatával
Mennyi ideig kell tölteni a PowerBank-et? Ezek a hordozható töltők is egy beépített általában Li-ion vagy Li-Pol akkumulátort tartalmaznak amelyek töltése hasonló a telefonok táblagépek töltésével, de köszönhetően a beépített intelligens töltőrendszerüknek, a töltési folyamat nem extrém hosszú, de a fizika korlátaiból adódóan a nagyobb kapacitású powerbank-ek töltési ideje is értelemszerűen hosszabb, de ezt az időt a használt töltő vagy számítógép leadott teljesítménye is befolyásolhatja.
A töltöttségi szintet az előlapon elhelyezett kijelző mutatja. Maximális kimeneti áram: 2.1A Egy időben tölthető eszközök száma: 2 db.
Kimenet USB 1: 5V 2.0A / USB 2: 5V 2.1A Anyag Gumi bevonat Szín Sötétkék Burkolat védelmi osztály IP20 Elem kapacitás 3.7V, 10000mAh/37wh Méret 63 x 94 x 25 mm Egyedi termékkód 8853 Csoportkód VT-3504 Kiszerelés 1 Súly 0,23 Tárgy térfogat 0,000627 EAN kód 3800157643863 Tanúsítvány CE, EMC, ROHS Gyártó V-TAC Garancia idő 1 év

Model
8853

4.850 Ft

Megjelenítve 1-től 5-ig (összesen 5 termék)