Mennyezeti színváltós LED lámpa bluetooth hangszóróval 36W -1490

  • Bruttó ár: 29.900 Ft / darab

  • Model - Cikkszám - SKU:1490

  • Raktárkészlet:0 darab

  • 5 pont / 3 értékelés

Csillagos mintázatú mennyezeti okos-lámpa Bluetooth hangszóróval.

Az egyre fejlődő technikai eszközök már a fényforrásokban sem számítanak kuriózumnak, napjainkban egyre több okos-eszköz jelenik meg amelyek egyesítik a komfortot és a praktikumot. A V-TAC egy ilyen terméke a 36Wattos mennyezeti SMART UFO lámpa amelyhez a gyártó egy távirányítót is ajándékoz vásárlóinak. Kiváló minőségű fényforrás távirányítós Bluetooth vezérléssel, amely egyaránt használható mennyezeti lámpaként illetve hangszóróként.

A lámpa vezérelhető távirányítóról, ebben az esetben lehetőség van fényerő- valamint színhőmérséklet szabályzásra és okos telefonról Bluetooth kapcsolaton keresztül egy letölthető applikáció segítségével vezérelve megváltoztatható a fény színhőmérsékletét (fehér fény esetén), RGB módba kapcsolva akár színes fény leadására is lehetőség van, illetve a beépített hangszóró és a telefon segítségével átjátszható bármilyen zeneszám, hang, rádió.

A belső Bluetooth hangszóró összekapcsolható táblagéppel, okos telefonnal, számítógéppel így lehetőséget biztosít a vezeték nélküli zenehallgatásra. A vezeték nélküli hanglejátszó eszköz vevőegységének hatótávolsága a környezeti elemektől, illetve a használt kommunikációs eszköz sugárzási teljesítményétől függően megközelítőleg 10 méter.

A lámpa kiváló választás, ha gyerekszobába szeretnénk kábelmentes kompakt hangleadásra alkalmas eszközt, de ugyanezen tulajdonságok miatt kedvelt konyhai fényforrás, valamint alkalmazható nappaliban, irodában vagy akár egy orvosi rendelő várójában de akár a kezelőhelységben is legyen az akár egy fogászati rendelő ahol a diszkomfort érzetet szeretnénk csökkenteni.

A LED technológia garancia a hosszú élettartamra és fogyasztása is alacsony.

A lámpatest burkolata fehér műanyagból készült, az alap egységen perforált csavarhelyek kerültek kialakításra a könnyebb rögzíthetőség érdekében.

A fényforrás fényteljesítménye (fényáram) 3400 lumen, amelyet természetesen maximális fokozaton fehér fény esetén éri el, ebben az esetben a fogyasztás 36Watt. A lámpatest sugárzási szöge igen széles 180°.

A Bluetooth-on keresztül történő hanglejátszáshoz nincs szükség speciális kezelőprogramra, minden okos-eszköz amely képes zenehang átjátszására Bluetooth kapcsolaton keresztül, az alkalmas ezzel az eszközzel történő használatra is. Tehát minden okostelefon, tablet amely a napjainkban divatossá vált hordozható Bluetooth hangszórókkal összekapcsolható és képes azon keresztül zenelejátszásra az alkalmas ezzel a lámpával történő használatra.

A távirányító:

Bal felső K jelölésű gomb bekapcsolt állapotban gyors váltást tesz lehetővé a színhőmérsékletek között. Ezzel a gombbal válható hogy a fehér fény színe 3000K - 4000K – 6000K legyen (meleg fehér – természetes fehér – hideg fehér).

A jobb felső háromszög ábrával ellátott gomb 10 különböző a gyártó által előre programozott szín beállítására ad lehetőséget, ezek között van fehér, piros, kék és zöld.

A távirányító közepén található menügombok, vagy iránygombok alap esetben a fekete jelölésű funkciókra használhatóak, tehát a fel-le a fényerő szabályzásra (fokozatmentesen), az oldalirányú a színhőmérséklet szabályzására (fokozatmentesen) így beállítható egy kívánt színhőmérséklet két előredefiniált színhőmérséklet között. Például beállítható egy középfény meleg-, és természetes fehér között (pl. 3500 Kelvin). A középső gomb pedig a Bluetooth csatlakozás indítását teszi lehetővé.

A bal oldali zöld hangjegy jelzéssel ellátott gomb a menügombok funkcióit váltja, így ennek segítségével a távirányító iránygombjai a hangerő és a zeneszámok indítására, valamint megállítására, illetve váltására ad lehetőséget.

Az alsó dupla-gomb a fény azonnali be-, illetve kikapcsolását (On-Off) teszi lehetővé.

A terméket a gyártó 2 év cseregaranciával hozza forgalomba.

Élettartam 20 000 óra
Teljesítmény 36W
Feszültség AC: 200-240V
Frekvencia 50/60Hz
Teljesítmény tényező >0.9
Fény színe RGB + 3 az 1-ben fehér, meleg-, természetes- és hideg fehér
Fényerő (Fényáram) 3400 lm
Színvisszaadási index (CRI) >80
Sugárzási szög 180 °
Anyag PC
Forma Kerek
Szín Fehér
Szabályozható Igen - Okostelefonnal, Távirányítóval
Távezérlés Igen - Okostelefonnal, Távirányítóval
Vezérlés kapcsolat Bluetooth, RF
Tartozékok a csomagban Távirányító
Beépített hangszóró Igen
Bekapcsolási idő 0.001 mp (azonnal felkapcsol)
Kapcsolási ciklusok >20000
Burkolat védelmi osztály IP20
Méret 500 x 65mm
Egyedi termékkód 1490
Csoportkód VT-5500
Kiszerelés 1
EAN kód 3800157645386
Energia osztály A
Tanúsítvány CE, EMC, ROHS
Gyártó V-TAC
Garancia idő 2 év