Mennyezeti lámpa, színhőmérséklet és fényezőszabályozható, RF távirányítóval 50W -LC811W

 • Bruttó ár: 29.500 Ft / darab

 • Model - Cikkszám - SKU:LC811W

 • Készlet információ:Külső raktárról

 • Szállítás:5-8 munkanap

 • darab

  • Még nem kapott értékelést

  Mennyezeti lámpa rádiófrekvenciás távirányítóval – Kerek.

  Hullámformájú burával ellátott LED mennyezeti lámpa, amely nem csak fényt ad de stílusával emeli a hely esztétikai élményét.

  A bura különleges kialakítása miatt nem csak a felületi formája különleges hanem a fényhatása is, mivel az opál színű anyag apró áttetsző pontokat tartalmaz ezáltal használat közben csillag effektet hoz létre.

  Az 50 Wattos teljesítmény (fogyasztás) maximális fényerőnél értendő, ekkor a lámpa leadott fényárama eléri a 3600 Lument. A lámpatest fényereje szabályozható a csomagban található távirányító segítségével. A távirányító nem csak a fényerő szabályzási lehetőséget biztosítja, hanem a fény színhőmérséklete is megváltoztatható ezzel az eszközzel.

  A lámpatest hagyományos fali fényerőszabályzóval nem használható.

  A színhőmérséklet a meleg fehértől a természetes fehéren át a hideg fehérig, fokozatmentesen változtatható, így 2700 Kelvintől 6000 Kelvinig szabadon megválasztható a kívánt színhőmérséklet, mindez a távirányító segítségével.

  A lámpa egy éjszakai üzemmód nevű funkcióval is fel van szerelve, ez a beépített fényforrás egy olyan extra alacsony fényerejű funkcióját jelenti amikor a lámpa fogyasztása csupán 3 Watt.

  A 2,4 Ghz-es rádiófrekvenciás távirányító használatakor nem szükséges azt a lámpa irányába tartani. Egy egyszerű de mégis innovatív programozási megoldás lehetővé teszi, hogy a távirányító kézbevételekor, sötétben ne kelljen keresgélni a bekapcsológombot, a távirányító bármelyik gombjának megnyomásakor rövid időre felvillan, a bekapcsoló gombot így könnyen megtalálható.

  A távirányító és a lámpa belső vezérlőegységének közös tulajdonsága, hogy csoportrendszerű, társítható, így a távirányító három különböző csoportba sorolt lámpát (lámpákat) képes vezérelni.

  A távirányító alsó gombjai három külön csoport vezérlésére adnak lehetőséget. Egy csoport több lámpát is tartalmazhat (a Nedes LC8 szériából), valamint további tulajdonsága, hogy minden gombja foszforeszkáló anyagot tartalmaz így sötétben is könnyebb megtalálni. A távirányító működéséhez szükséges két darab AAA elem nem része a csomagnak, azt külön szükséges beszerezni.

  Amennyiben a lámpatest egy hagyományos falikapcsolóval ellátott lámpa helyére kerül bekötésre, a színhőmérséklet váltása a kapcsolóval is elvégezhető.

  A termék átmérője 45 centiméter, vastagsága csupán 9,5 centiméter.

  LED típus SMD
  Élettartam 30 000 óra
  Teljesítmény 50W
  Feszültség AC 176 - 264V
  Frekvencia 50Hz
  Fény színe Szabályozható CCT
  Színhőmérséklet 2700K-4000K-6500K
  Fényerő (Fényáram) 3600 lm
  Színvisszaadási index - CRI >80
  Sugárzási szög 120 °
  Anyag Fém alap, Műanyag bura
  Forma Kerek
  Szín Opál bura (Csillag effekttel)
  Típus Mennyezeti lámpa
  Szabályozható fényerő Igen
  Szabályozható színhőmérséklet Igen
  Burkolat védelmi osztály IP20
  Bekapcsolási idő 0.001 mp (azonnal felkapcsol)
  Kapcsolási ciklusok 25000
  Távirányító Igen
  Átmérő Ø450 mm
  Magasság 95 mm
  Egyedi termékkód LC811W
  Gyártói cikkszám LC811W
  EAN kód 8585040903068
  Energia osztály A
  Tanúsítvány CE, EMC, ROHS
  Gyártó NEDES
  Garancia idő 3 év