Mennyezeti csillagos LED lámpa távirányítóval, sokszög 50W -LC811D

  • Bruttó ár: 29.990 Ft / darab

  • Model - Cikkszám - SKU:LC811D

  • Raktárkészlet:0 darab

  • Még nem kapott értékelést

Diamond mennyezeti lámpa – Csillagos mintával

A Nedes prémium kategóriás mennyezeti lámpának egy különleges formai változata ez a csiszolt gyémánt formára hasonlító LED fényforrás.

A lámpák általában nem csak fényforrások, hanem a lakás, az adott helyiség dekorációs elemeinek részei, legyen szó akár egy konyháról, nappaliról vagy hálószobáról. A Nedes ezt a termékét olyan formájúra tervezte, hogy azoknak is kedvezzen akik valamilyen különlegességet szeretnének egy hagyományos, a mennyezetbe optikailag beleolvadó lámpatest helyett.

A termék rugalmas polikarbonát burája, csillagos mintázatú amely akkor érvényesül igazán ha a lámpa bekapcsolt állapotban van. Az opál bura áttetsző pontjain a LED chipek által kisugárzott fény szabadon homogenizálás nélkül halad tovább így létrehozva egy különleges fénylő csillagos hatást.

A lámpatest esztétikus formai kivitelezésén túl számos más kiváló tulajdonsággal és funkcióval is rendelkezik. A különböző funkciók közötti váltást, a lámpa fényének kisugárzott teljesítményét a színhőmérsékletet akár egy fotelben ülve is megváltoztathatjuk, köszönhetően a csomagolásban található rádiófrekvenciás távirányítónak.

A termékhez a gyártó által adott távirányítója akkor is képes a lámpát vezérelni, ha a két eszköz között nincs közvetlen optikai kapcsolat. A rádiófrekvenciás működésnek köszönhetően, nem kell a távirányítót a lámpa irányába fordítani ahhoz hogy azt vezéreljük, a lámpatestnek háttal ülve egy fotelben, vagy egy kanapén pihenve is megváltoztathatjuk annak fényerejét, vagy be-, illetve ki kapcsolhatjuk, valamint megváltoztathatjuk annak színhőmérsékletét.

A távirányító működéséhez szükség van 2 darab AA típusú elemre, ami a csomagnak nem része, ezt külön szükséges megvásárolni.

A távirányító egy speciális többfunkciós csoporttávirányító (zónavezérlő), amely társítható a Nedes azonos szériába tartozó mennyezeti lámpáival, így ha egy helyiségbe, például tárgyalóterembe több LC8 series lámpát szeretnénk elhelyezni lehetőség van azokat három csoportba sorolni és akár egyetlen távirányítóval vezérelni, minden egyszerre, vagy a három csoportot külön, attól függően hogy hogyan társítottuk a távirányítót (vagy távirányítókat) az egyes lámpákkal.

A fényerő maximális teljesítményre kapcsolva eléri a 3600 Lumen fényáramot, ilyenkor a lámpa fogyasztása 50 Watt, természetesen a fényerő csökkenésével a fogyasztás közel arányosan változik.

A színhőmérséklet a meleg fehértől (jelen esetben 2700 Kelvintől) fokozatmentesen állítható egészen a hideg fehérig (6000 Kelvinig).

Amennyiben a lámpát egy régebbi lámpa helyére szereljük és nem közvetlenül, fali kapcsoló nélkül van az elektromos hálózatra kapcsolva, akkor a fali kapcsolóval lehetőség van váltani három előredefiniált színhőmérséklet között, természetesen ilyenkor csak meleg fehér, természetes fehér, illetve hideg fehér között válthatunk, nincs lehetőség két egymást követő színhőmérséklet közötti átmenet beállítására.

A távirányító segítségével a lámpatestet éjszaki üzemmódba is átválthatjuk, ilyenkor a fogyasztás csupán 3 Watt és nagyon gyenge fényt sugároz.

A termék szerelése is egyszerű! A csomagban található tartókonzolt 2 ponton kell rögzíteni a kívánt felületre, majd a lámpatest egy csavaró mozdulattal felhelyezhető.

A termék burkolata IP20 ezért nem alkalmazható olyan helyen ahol a levegő páratartalma magas, tehát fürdőszobában, illetve kültéren nem használható.

LED típus SMD
Élettartam 30 000 óra
Teljesítmény 50W
Feszültség AC 176 - 264V
Frekvencia 50Hz
Fény színe Szabályozható CCT
Színhőmérséklet 2700K-4000K-6500K
Fényerő (Fényáram) 3600 lm
Színvisszaadási index - CRI >80
Sugárzási szög 120 °
Anyag Fém alap, Műanyag bura
Forma Kerek (Gyémánt forma)
Szín Opál bura (Csillag effekttel)
Típus Mennyezeti lámpa
Szabályozható fényerő Igen
Szabályozható színhőmérséklet Igen
Burkolat védelmi osztály IP20
Bekapcsolási idő 0.001 mp (azonnal felkapcsol)
Kapcsolási ciklusok 25000
Távirányító Igen
Átmérő Ø433 X 465 mm
Magasság 118 mm
Egyedi termékkód LC811D
Gyártói cikkszám LC811D
EAN kód 8585040903099
Energia osztály A
Tanúsítvány CE, EMC, ROHS
Gyártó NEDES
Garancia idő 3 év