Mennyezeti csillagos LED lámpa távirányítóval, sokszög 50W -LC811D

 • Bruttó ár: 29.990 Ft / darab

 • Model - Cikkszám - SKU:LC811D

 • Készlet információ:Külső raktárról

 • Szállítás:5-8 munkanap

 • darab

  • Még nem kapott értékelést

  Diamond mennyezeti lámpa – Csillagos mintával

  A Nedes prémium kategóriás mennyezeti lámpának egy különleges formai változata ez a csiszolt gyémánt formára hasonlító LED fényforrás.

  A lámpák általában nem csak fényforrások, hanem a lakás, az adott helyiség dekorációs elemeinek részei, legyen szó akár egy konyháról, nappaliról vagy hálószobáról. A Nedes ezt a termékét olyan formájúra tervezte, hogy azoknak is kedvezzen akik valamilyen különlegességet szeretnének egy hagyományos, a mennyezetbe optikailag beleolvadó lámpatest helyett.

  A termék rugalmas polikarbonát burája, csillagos mintázatú amely akkor érvényesül igazán ha a lámpa bekapcsolt állapotban van. Az opál bura áttetsző pontjain a LED chipek által kisugárzott fény szabadon homogenizálás nélkül halad tovább így létrehozva egy különleges fénylő csillagos hatást.

  A lámpatest esztétikus formai kivitelezésén túl számos más kiváló tulajdonsággal és funkcióval is rendelkezik. A különböző funkciók közötti váltást, a lámpa fényének kisugárzott teljesítményét a színhőmérsékletet akár egy fotelben ülve is megváltoztathatjuk, köszönhetően a csomagolásban található rádiófrekvenciás távirányítónak.

  A termékhez a gyártó által adott távirányítója akkor is képes a lámpát vezérelni, ha a két eszköz között nincs közvetlen optikai kapcsolat. A rádiófrekvenciás működésnek köszönhetően, nem kell a távirányítót a lámpa irányába fordítani ahhoz hogy azt vezéreljük, a lámpatestnek háttal ülve egy fotelben, vagy egy kanapén pihenve is megváltoztathatjuk annak fényerejét, vagy be-, illetve ki kapcsolhatjuk, valamint megváltoztathatjuk annak színhőmérsékletét.

  A távirányító működéséhez szükség van 2 darab AA típusú elemre, ami a csomagnak nem része, ezt külön szükséges megvásárolni.

  A távirányító egy speciális többfunkciós csoporttávirányító (zónavezérlő), amely társítható a Nedes azonos szériába tartozó mennyezeti lámpáival, így ha egy helyiségbe, például tárgyalóterembe több LC8 series lámpát szeretnénk elhelyezni lehetőség van azokat három csoportba sorolni és akár egyetlen távirányítóval vezérelni, minden egyszerre, vagy a három csoportot külön, attól függően hogy hogyan társítottuk a távirányítót (vagy távirányítókat) az egyes lámpákkal.

  A fényerő maximális teljesítményre kapcsolva eléri a 3600 Lumen fényáramot, ilyenkor a lámpa fogyasztása 50 Watt, természetesen a fényerő csökkenésével a fogyasztás közel arányosan változik.

  A színhőmérséklet a meleg fehértől (jelen esetben 2700 Kelvintől) fokozatmentesen állítható egészen a hideg fehérig (6000 Kelvinig).

  Amennyiben a lámpát egy régebbi lámpa helyére szereljük és nem közvetlenül, fali kapcsoló nélkül van az elektromos hálózatra kapcsolva, akkor a fali kapcsolóval lehetőség van váltani három előredefiniált színhőmérséklet között, természetesen ilyenkor csak meleg fehér, természetes fehér, illetve hideg fehér között válthatunk, nincs lehetőség két egymást követő színhőmérséklet közötti átmenet beállítására.

  A távirányító segítségével a lámpatestet éjszaki üzemmódba is átválthatjuk, ilyenkor a fogyasztás csupán 3 Watt és nagyon gyenge fényt sugároz.

  A termék szerelése is egyszerű! A csomagban található tartókonzolt 2 ponton kell rögzíteni a kívánt felületre, majd a lámpatest egy csavaró mozdulattal felhelyezhető.

  A termék burkolata IP20 ezért nem alkalmazható olyan helyen ahol a levegő páratartalma magas, tehát fürdőszobában, illetve kültéren nem használható.

  LED típus SMD
  Élettartam 30 000 óra
  Teljesítmény 50W
  Feszültség AC 176 - 264V
  Frekvencia 50Hz
  Fény színe Szabályozható CCT
  Színhőmérséklet 2700K-4000K-6500K
  Fényerő (Fényáram) 3600 lm
  Színvisszaadási index - CRI >80
  Sugárzási szög 120 °
  Anyag Fém alap, Műanyag bura
  Forma Kerek (Gyémánt forma)
  Szín Opál bura (Csillag effekttel)
  Típus Mennyezeti lámpa
  Szabályozható fényerő Igen
  Szabályozható színhőmérséklet Igen
  Burkolat védelmi osztály IP20
  Bekapcsolási idő 0.001 mp (azonnal felkapcsol)
  Kapcsolási ciklusok 25000
  Távirányító Igen
  Átmérő Ø433 X 465 mm
  Magasság 118 mm
  Egyedi termékkód LC811D
  Gyártói cikkszám LC811D
  EAN kód 8585040903099
  Energia osztály A
  Tanúsítvány CE, EMC, ROHS
  Gyártó NEDES
  Garancia idő 3 év