Lineáris lámpa, 24W, 120cm, IP65 (6400K) -6486

  • Bruttó ár: 6.990 Ft / darab

  • Model - Cikkszám - SKU:6486

  • Raktárkészlet:0 darab

  • Még nem kapott értékelést

Lineáris lámpa, beépített nagy hatékonyságú LED fényforrással - 120cm.

Vízálló burkolattal gyártott lineáris lámpatest amely alkalmas akár bel- akár kültéri alkalmazásra. A lámpatest belsejében beépítésre került SMD LED fényforrások várható élettartama több mint 20000 óra.

A termék alkalmas bármilyen 120cm hosszúságú gáztöltetű fénycsöves armatúra kiváltására. Alacsony fogyasztásának köszönhetően a jóval energiatakarékosabb mint korszerűtlen elődei. Az SMD LED chipek gyártásakor nem kerül felhasználásra higany, illetve egyéb nehézfémek, a burkolat újrafelhasználható műanyag ezáltal a termék környezetre gyakorolt káros negatív hatása sokkal kisebb mint a veszélyes anyagokat tartalmazó higanygőz fényforrásoké.

A burkolat magas minőségű besorolású por- és érintésvédelem, valamint víz behatolás elleni védelemmel készül.

A lámpatest burkolatának védelmi besorolása IP65 ami lehetővé teszi alkalmazását nedves, vizes környezetben mint például autómosók, nyitott raktárak, illetve olyan gyártólétesítmények ahol gyakori a gőz vagy a fröccsenő víz. A műanyag burkolat anyagvastagsága és mechanikai stabilitása ellenáll a kisebb külső mechanikai behatásoknak is.

A termék beépített nem cserélhető fényforrást tartalmaz, ugyanúgy mint a legtöbb lineáris LED lámpatest, ami hátrányként tekinthető, mivel a fényforrás esetleges meghibásodása esetén csak a lámpatest teljes cseréjével orvosolható, viszont előny mivel így a lámpatestet a beszerelés, telepítés alkalmával-, illetve a teljes élettartama alatt sem szükséges megbontani, így a gyár által előállított tökéletesen vízzáró burkolat ezen tulajdonsága nem romlik.

A LED fényforrások további előnye, hogy bekapcsoláskor nincs zavaró villogás, mint a gáztöltetű fénycsövek esetében.

A csomag tartalmaz két fém tartókonzolt, illetve csavarokat. A tartókonzolok fém mivolta miatt bizonyos területeken nem alkalmazható közvetlenül ezzel a rögzítési móddal. A fém tartókonzolok rozsdamentes bevonattal kerülnek le a gyártósorról, ami biztosítja ezen elemek korrózió elleni védelmét vizes közegben, viszont nem nyújt elegendő védelmet egy esetlegesen megemelkedett savszintű környezetben.

A lámpatest eredő sugárzási szöge 120°, fényerejét tekintve 3840 Lumen ami közel azonos egy 400 Wattos hagyományos fényforrással.

A lámpatest rendelkezik CE és RoHS minősítéssel mivel nem tartalmaz nehézfémeket, higanyt, ólmot.

LED típus SMD
Élettartam >20 000 óra
Teljesítmény 24W
Feszültség AC: 220-240V
Frekvencia 50Hz
Teljesítmény tényező >0.9
Fény színe Hideg Fehér
Színhőmérséklet 6400K
Fényerő (Fényáram) 3840 lm
Színvisszaadási index - CRI >70
Sugárzási szög 120 °
Anyag ABS+PC
Szín Fehér
Szabályozható Nem
Burkolat védelmi osztály IP65
Bekapcsolási idő 0.001 mp (azonnal felkapcsol)
Szín stabilitás <6
Kapcsolási ciklusok 15000
Méret 120 x 86 x 70 mm
Egyedi termékkód 6486
Csoportkód VT-1524
EAN kód 3800157648424
Energia osztály A+
Tanúsítvány CE, EMC, ROHS
Gyártó V-TAC
Garancia idő 2 év