Lenvászon párna madár mintával (40x40cm) - PLW40B1

  • Bruttó ár: 3.000 Ft / darab

  • Model - Cikkszám - SKU:PLW40B1

  • Raktárkészlet:0 darab

  • Még nem kapott értékelést

Díszpárna, len szárának rostjaiból készült huzattal.

Hangulatos pihenőhelyek elengedhetetlen kelléke a párna. Rusztikus stílusú lakások, nyugodt sarkaiban elhelyezett díványok stílusos kiegészítőjeként ajánljuk, amely praktikus deréktámasza lehet, amikor egy öreg könyv illatának mámorában elmélyülve befészkeli magát kedvenc olvasókuckójába.

Ez a rusztikus stílusú díszpárna lenvászon anyagból készült, így nem csak megjelenésében, de anyagában is tökéletesen illeszkedik a retro-, a rusztikus-, de akár a vintage stílusú lakások nosztalgikus hangulatához. A huzat erősen texturált, az anyag szövése tökéletesen illeszkedik a régi kort idéző hangulathoz.

Természetes halvány barna színe és fekete madár sziluett ábrája kiváló díszítőelem lehet akár egy konyhai szófán, akár egy nosztalgikus hangulatú szórakozóhelyen van elhelyezve.

A párnahuzat cipzáras záródású, ezáltal egyszerűen felhúzható és lehúzható a töltetről, ha ki szeretné mosni vagy tisztíttatni a párna lenvászon huzatát. A rejtett cipzár a párna hátsó oldalának közepén kereszt irányban található.

Termékcsalád Lakásdekorációs kellék
Termék típusa Párna
Fedőanyag típusa 100% Lenvászon
Töltet típusa 100% Poliészter
Szín Bézs
Mosás Csak azonos színű anyagokkal
Mosási hőmérséklet 30°C
Vegyszeres tisztítás Nem
Fehéríthető Nem
Gépi szárítás Nem
Vasalás 110°C
Méretcsökkenés 8%
Magasság 40 cm
Szélesség 40 cm
Egyedi termékkód PLW40B1
Tanúsítvány Oeco-Tex
Garancia idő 1 év