LED zseblámpa, elemlámpa, fekete 5W, 85 Lumen (4000K) - FL03

  • Bruttó ár: 2.350 Ft / darab

  • Model - Cikkszám - SKU:FL03

  • Raktárkészlet:0 darab

  • Még nem kapott értékelést

LED zseblámpa fehér fénnyel

A zseblámpáktól elemlámpáktól általában azt várjuk, hogy vízállóak legyenek bírják az ütést, leesést és hosszú ideig tudjuk használni őket elemcsere nélkül Természetesen van olyan termék amelyik a fentebb felsorolt tulajdonságoknak eleget tesz, de mennyibe kerül?

Ez a lámpa az ütést csak fokozattan bírja, vízvédelmi szempontból is csak fokozottan vízálló mivel a burkolatának védettségi besorolása IPX4, ami csak fröccsenő víz elleni védettséget jelent.

Feltevődik a kérdés, hogy akkor miért jó választás ez a lámpa?

A válasz egyszerű. Egy nem drága lámpáról van szó, amely a gyártótól már megszokott módon stabil működést garantál. A fém tokozása, ha nem is védi meg bármilyen mechanikai behatástól, mégis bízhatunk benne, hogy egy szerszámos ládában tárolva, az autóban, rezegve hosszú ideig fog minket szolgálni. Cserélhető alkáli elemmel, működik, így ha lemerülne nem kell várni amíg feltöltődik, hiszen az elemcsere után azonnal használható. Kis méretének köszönhetően, elfér egy táskában, zsebben, hátizsákban.

A lámpa fényárama 200 Lumen, ami nem túl sok, de ha figyelembe vesszük, hogy nemrég még egy hagyományos 45 Wattos izzó is hasonló fényteljesítményt adott, akkor már másként tekintünk erre fényteljesítményre.

Az elemlámpa egyetlen 5W Osram LED fényforrásának tápfeszültségigényét 3 darab AAA elem biztosítja, ami nem tartozék. Az elemeket külön kell beszerezni (megvásárolni) a lámpa működtetéséhez.

A lámpa nem tartalmaz kapcsolószenzorokat, bekapcsolását a hátulján található gombbal lehet elvégezni, ugyanezen gomb szolgál a fényerő változtatására is, mivel a lámpába épített energiatakarékos üzemmódba (30% fényerő) történő váltást is ezzel a gombbal végezhetjük.

A lámpa méretei a következők: hosszúság 120 milliméter, átmérő Ø35 milliméter.

Termékcsalád Elemlámpák
Fényforrás típus OSRAM P8
Kompatibilis elem AAA ceruza elem - 3db
Teljesítmény 5W
Fényerő (Fényáram) 150 lumen
Termék színe Fekete
Burkolat védelmi osztály IPX4
Méretek 120 x Ø35
Egyedi termékkód FL03
Gyártó NEDES
EAN kód 8585040904904
Garancia idő 2 év