LED panel 45W, 60x60 SAMSUNG LED chip (3000K) -632

 • Bruttó ár: 11.400 Ft / darab

 • Model - Cikkszám - SKU:632

 • Raktárkészlet:8 darab

 • Szállítás:1-2 munkanap

 • darab
  • Szállítási díj táblázat:
   1 Ft - 10000 Ft között = 1590 Ft
   10000 Ft - 20000 Ft között = 990 Ft
   20000 Ft felett = Ingyenes

  • Még nem kapott értékelést

  LED panel, 60x60 cm-es, meleg fehér fénnyel.

  Kiváló ár-érték arányú LED panel amelyet kazettás mennyezetekhez a hagyományos gáztöltetű fénycsőarmatúrák kiváltására terveztek. Míg a régifajta armatúrák sokszor nehezen tisztítható bordázott fényvetővel készültek, addig az új LED panelek laposak, sima felületűek így a portalanításuk egyszerű, könnyen elvégezhető, már amennyiben erre szükség lenne.

  A termék méreteit tekintve teljesen kompatibilis korszerűtlen elődjével, mivel oldal irányban azonos méretekkel rendelkezik magassága viszont a különálló tápegységgel együtt is alig pár centiméter.

  A minden panelhez a gyártó a csomagban elhelyez egy tápegységet, amit nevezhetünk, meghajtónak vagy driver-nek is a lényegen nem változtat, ez az egység végzi a hálózati feszültség átalakítását a panel számára megfelelő jellegűre. Tehát a csomag tartalmazza a driver-t is így nem kell azt külön megvásárolni. Egyes olcsóbb panelek esetében van, hogy ezt az egységet külön szükséges beszerezni és a kedvező árfekvésű termék a végén azonos árba vagy akár többe is kerül mint tápegységgel szerelt vetélytársai.

  A panelek általános jellemzői, hogy ha egy reflektorral akarjuk összehasonlítani méret-teljesítmény szempontból, akkor a LED panelek méretükhöz képes viszonylag alacsony fényáramot biztosítanak. Ez a tény sok esetben riasztóan hat a laikusok számára, hiszen arra gondolnak, hogy a panel elavult technológiát képvisel hiszen nagy méretéhez képest viszonylag alacsony a lumenben megadott fényáram értéke (összehasonlítva egy pontszerű fényforrással). A helyzet viszont az, hogy ezek a panelek, szándékosan lettek így tervezve, mégpedig a beltéri káprázásmentes működés érdekében. A beltéri lámpatestek némelyikén találhatunk egy UGR értéket amely egy fordított skála, tehát minél alacsonyabb ez az érték annál kellemesebb a fényforrás az emberi szem számára. Tehát panelek általános jellemzői hogy viszonylag alacsony UGR értékkel rendelkeznek, még akkor is ha a gyártó ezt nem tüntette fel a csomagoláson. Természetesen az UGR értéket a méret-teljesítmény arányon kívül még számos tényező befolyásolja, mint például a szórásszög, a villogás (flicker), a CRI érték, stb.

  A LED panelek általános jellemzői, hogy a flicker értékük 0, tehát nem villognak köszönhetően minőségi tápegységüknek.

  A termék egyaránt alkalmazható lakossági világítástechnikában, de üzletek irodák fényforrásaként vagy akár ipari környezetben, amennyiben a burkolat védelmi besorolása az adott helységben történő alkalmazását lehetővé teszi.

  A lámpatest színhőmérséklete 3000 Kelvin vagyis meleg fehér, leadott fényárama 3600 Lumen, fogyasztása pedig csupán 45W. A kisugárzott fény szöge 110°.

  A termék Samsung SMD LED chipek felhasználásával készül, ami garancia a hosszú élettartamra és a stabil működésre.

  LED típus SMD
  Élettartam 30 000 óra
  Teljesítmény 45W
  Feszültség AC: 220-240V
  Frekvencia 50Hz
  Teljesítmény tényező >0.9
  Fény színe Meleg fehér
  Színhőmérséklet 3000K
  Fényerő (Fényáram) 3600 lm
  Színvisszaadási index - CRI >80
  Sugárzási szög 110 °
  Anyag Alumínium+PMMA+PS
  Forma Négyzet
  Szín Fehér
  Szabályozható Nem
  Burkolat védelmi osztály IP20
  Bekapcsolási idő 0.001 mp (azonnal felkapcsol)
  Szín stabilitás <6
  Kapcsolási ciklusok >15000
  Méret 595 x 595 x 13 mm
  Egyedi termékkód 632
  Csoportkód VT-645
  Kiszerelés 1
  Súly 18,5
  Tárgy térfogat 0,05859
  EAN kód 3800157634304
  Energia osztály A++
  Tanúsítvány CE, EMC, ROHS
  Gyártó V-TAC
  Garancia idő 5 év