LED munkalámpa és powerbank, fekete-sárga 5W-5W, 350-200 Lumen (4000K) -FS01R

  • Bruttó ár: 9.100 Ft / darab

  • Model - Cikkszám - SKU:FS01R

  • Raktárkészlet:0 darab

  • Még nem kapott értékelést

Fekete-sárga színű kettős fényforrású munkalámpa.

A lámpa reflektor részében egy 5 Watt teljesítményű 380 Lumen fényáramot előállító CREE LED árasztja fényét, markolattal ellentétes oldalon egy COB LED chip fénye segíthet a munkavégzésben olyan esetekben ha a lámpát nem tudjuk kézben tartani. Az oldalirányú fényforrás leadott fényárama 200 Lumen.

A lámpa beépített 3,6V 4000mA-es Li-Ion akkumulátorral rendelkezik, amely tölthető, de ha szükség van rá akár mint Powerbank is használhatjuk, mivel a gyártó a termék hátuljára egy 5 Voltos USB kimenetet is elhelyezett. A lámpatest alkalmas bármilyen 5Voltos töltést igénylő eszköz (okostelefon, táblagép, egyéb lámpák, zenelejátszó) töltésére.

A töltésre a csomagban található vezetékkel van lehetőség, azonban a lámpához hálózati töltőadapter nem tartozik ezért azt külön kell megvásárolni, vagy régebbi eszközeink töltőjét-, esetleg egy számítógép USB portját használni, mint feszültségforrás.

Az akkumulátor töltési ideje megfelelő teljesítményű töltővel 5 óra. A teljesen feltöltött akkumulátor 5 órán keresztül képes a lámpa működését biztosítani, értelem szerűen ha a termék mint Powerpank van használva ez az idő rövidülhet.

A termék burkolata műanyag amely IPX4 védettségi besorolást kapott.

A lámpatest fogantyúja elforgatható, így a számunkra megfelelő pozícióba állítva használhatjuk. Amennyiben a lámpát nem egy felületre helyezve szeretnénk használni, hanem akasztva akkor a hátoldalon található zsinór lehet a segítségünkre

Termékcsalád Elemlámpák
Fényforrás típus CREE XPG + COB
Akkumulátor Li-Ion-4000mA
Teljesítmény 5W - 5W
Fényerő (Fényáram) 350 lumen + 200 lumen
Termék színe Fekete-Sárga
Burkolat védelmi osztály IPX4
Méretek 180 x 138 x 98
Egyedi termékkód FS01R
Gyártó NEDES
EAN kód 8585040904850
Garancia idő 2 év