LED filament rúd izzó E27, 7W, T30 (2200K) -7144

  • Bruttó ár: 3.100 Ft / darab

  • Model - Cikkszám - SKU:7144

  • Raktárkészlet:0 darab

  • Még nem kapott értékelést

Edison rúd izzó – LED filament változatban.

Az elmúlt évszázad elején forradalmi csodának számítottak a grafitszálas izzók. A korabeli fényforrások szemet kápráztató csodálatos formája és illatmentes fénye a technológiai fejeltség csúcsát jelentették, egyszerű praktikumot vittek az otthonokba, ahol a petróleum illatát kiszorítva beragyogták a teret.

Az csavarmenetes Edison izzókat lassan felváltották a modernebb volfrámszálas fényforrások, majd később a halogén izzók és majd egy évszázaddal azután, hogy ezek az izzók elindultak világ körüli hódító útjukra, már csak néhány példány halovány vörös fénye emlékeztetett a lassan feledésbe merülő csodálatos lámpákra. Habár a grafitszálas fényforrások hangulatosak voltak és megjelenésük pillanatában csúcstechnológiájú terméknek számítottak, az idő eljárt felettük és a mai energiafogyasztási trendnek már nem felelnek meg.

A lakberendezők mindig is imádták az különleges izzókat és lámpákat, hiszen ezek sokszor nem csak közvetlen értelemben lettek a terek fénypontjai, de csodálatos formáiknak köszönhetően egy-egy szoba ékévé is válhatnak. A LED fényforrások, azon belül is a COG chipek vagyis a filament LED fényforrások megjelenésével egy időben a tervezőmérnökök felismerték ezt az igényt és elkezdtek retro termékeket fejleszteni. Ezek a retro fényforrások természetesen már csak megjelenésükben hasonlítanak az egykori Edison égőkre, hiszen alacsony fogyasztású hosszú élettartamú termékek.

A fényforrása E27 fejeléssel készült, üvegburájának formakódja T30, teljesítménye 7Watt, leadott fényárama 700 Lumen.

Amennyiben nem akarunk túl nagy fényerőt és megelégszünk a közel 60Wattos hagyományos fényforrásnak megfelelő fényárammal akkor ezt a fényforrást alkalmazhatjuk fővilágításként is, de gyakoribb a dekoratív lámpatestekben hangulat-, vagy kiegészítő világítási célú felhasználása.

Kiváló kiegészítő ha egy hangulatos szórakozóhelyet szeretnénk dekorálni és megfelelő mennyiségű fényforrással elérhetjük, hogy más nagyobb teljesítményű lámpák felhasználása nélkül elegendő fényt kapjunk.

A termék technikai adatait a részletes specifikációs felsorolás tartalmazza.

Foglalat E27
Izzó T30
Élettartam 20000 óra
Teljesítmény 7W
Kiváltott fényforrás teljesítménye 60W
Feszültség AC: 220-240V
Frekvencia 50Hz
Teljesítmény tényező >0.5
Fény színe Meleg fehér
Színhőmérséklet 2200K
Fényerő (Fényáram) 700 lm
Színvisszaadási index - CRI >80
Sugárzási szög 360°
Szabályozható Nem
Bekapcsolási idő 0.001 mp (azonnal felkapcsol)
Szín stabilitás <6
Kapcsolási ciklusok 15000
Fényáram megmaradási tényező a névleges élettartam végén 70%
Magasság 300 mm
Átmérő 30 mm
Csoportkód VT-1895
Súly 0,07
Doboz térfogat 0,0334
EAN kód 3800157610599
Energia osztály A+
Tanúsítvány CE, EMC
Gyártó V-TAC
Garancia idő 2 év