LED fénycső T8, 60cm Meleg fehér (3000K) -789

  • Bruttó ár: 1.700 Ft / darab

  • Model - Cikkszám - SKU:789

  • Raktárkészlet:0 darab

  • Még nem kapott értékelést

LED fénycső SAMSUNG LED chipekkel – 10W – Meleg fehér

LED fénycső alacsony fogyasztással, amely a hagyományos gáztöltetű fénycsőarmatúrák gazdaságos felújítását teszi lehetővé.

Amennyiben az armatúra LED fénycsövek fogadására gyártott új modell akkor nincs más dolga mint a régi fénycső eltávolítása után az új modern LED fénycsövet megfelelő módon behelyezni az armatúrába. Amennyiben az armatúra régi típusú és még nem történt meg az átalakítás a LED fénycső fogadására akkor azt az új fénycső behelyezése előtt el kell végezni. A LED fénycsövek általában egyik végükön rendelkeznek betáplálási ponttal, de a hosszú távú problémamentes működés és az esetleges további cserék alkalmával felmerülő problémák elkerülése érdekében ajánljuk az armatúrát vagy armatúrákat LED fénycsövekről szóló cikkünkben leírtak alapján átalakítani.

Termoplasztik burkolattal készült, forgatható fénycső, így bármilyen szögben elhelyezett fénycsőfoglalathoz alkalmazható, mivel a fény iránya a fénycső forgatásával megváltoztatható.

A fénycső beépített tápegységet tartalmaz így a 230 Voltos európai elektromos hálózatra közvetlenül rákapcsolható, nincs tehát szükség külső drivere, tápegységre, transzformátorra vagy egyéb kiegészítőre. A beépített minőségi tápegység vibrálásmentességet biztosít így ez a tulajdonság a fényelosztó búra fényhomogenizáló tulajdonságával társulva még alacsonyabb UGR értéket biztosít, ami alacsonyabb káprázat jelent.

Vásárláskor fontos a kiváltandó fényforrás hossza ami ebben az esetben 60 centiméter, a kontakt pontok – tehát a csatlakozás típusa T8, tehát G13 fénycsőfoglalattal kompatibilis.

LED típus SAMSUNG SMD Chip
Élettartam 30 000 óra
Foglalat G13
Teljesítmény 10W
Kiváltott fényforrás teljesítménye 18W
Feszültség AC: 220-240V
Frekvencia 50Hz
Teljesítmény tényező >0.5
Fény színe Meleg fehér
Színhőmérséklet 3000K
Fényerő (Fényáram) 1100 lm
Anyag Plasztik
Szín Fehér
Burkolat védelmi osztály IP20
Bekapcsolási idő 0.001 mp (azonnal felkapcsol)
Kapcsolási ciklusok >15000
Hosszúság 600 mm
Átmérő 27.9 mm
Egyedi termékkód 789
Csoportkód VT-062
Kiszerelés 1
Súly 0,1264
Tárgy térfogat 0,000585
Tanúsítvány CE, EMC, ROHS
Gyártó V-TAC
Garancia idő 5 év