LED fénycső T8, 60cm Hideg fehér (6400K) -687

 • Bruttó ár: 1.700 Ft / darab

 • Model - Cikkszám - SKU:687

 • Raktárkészlet:4 darab

 • Szállítás:1-2 munkanap

 • darab

  • Még nem kapott értékelést

  LED fénycső SAMSUNG LED chipekkel – 10W – Hideg fehér

  LED fénycső alacsony fogyasztással, amely a hagyományos gáztöltetű fénycsőarmatúrák gazdaságos felújítását teszi lehetővé.

  Amennyiben az armatúra LED fénycsövek fogadására gyártott új modell akkor nincs más dolga mint a régi fénycső eltávolítása után az új modern LED fénycsövet megfelelő módon behelyezni az armatúrába. Amennyiben az armatúra régi típusú és még nem történt meg az átalakítás a LED fénycső fogadására akkor azt az új fénycső behelyezése előtt el kell végezni. A LED fénycsövek általában egyik végükön rendelkeznek betáplálási ponttal, de a hosszú távú problémamentes működés és az esetleges további cserék alkalmával felmerülő problémák elkerülése érdekében ajánljuk az armatúrát vagy armatúrákat LED fénycsövekről szóló cikkünkben leírtak alapján átalakítani.

  Termoplasztik burkolattal készült, forgatható fénycső, így bármilyen szögben elhelyezett fénycsőfoglalathoz alkalmazható, mivel a fény iránya a fénycső forgatásával megváltoztatható.

  A fénycső beépített tápegységet tartalmaz így a 230 Voltos európai elektromos hálózatra közvetlenül rákapcsolható, nincs tehát szükség külső drivere, tápegységre, transzformátorra vagy egyéb kiegészítőre. A beépített minőségi tápegység vibrálásmentességet biztosít így ez a tulajdonság a fényelosztó búra fényhomogenizáló tulajdonságával társulva még alacsonyabb UGR értéket biztosít, ami alacsonyabb káprázat jelent.

  Vásárláskor fontos a kiváltandó fényforrás hossza ami ebben az esetben 60 centiméter, a kontakt pontok – tehát a csatlakozás típusa T8, tehát G13 fénycsőfoglalattal kompatibilis.

  LED típus SAMSUNG SMD Chip
  Élettartam 30 000 óra
  Foglalat G13
  Teljesítmény 10W
  Kiváltott fényforrás teljesítménye 18W
  Feszültség AC: 220-240V
  Frekvencia 50Hz
  Teljesítmény tényező >0.5
  Fény színe Hideg fehér
  Színhőmérséklet 6400K
  Fényerő (Fényáram) 1100 lm
  Anyag Plasztik
  Szín Fehér
  Burkolat védelmi osztály IP20
  Bekapcsolási idő 0.001 mp (azonnal felkapcsol)
  Kapcsolási ciklusok >15000
  Hosszúság 600 mm
  Átmérő 27.9 mm
  Egyedi termékkód 687
  Csoportkód VT-062
  Kiszerelés 1
  Súly 0,1264
  Tárgy térfogat 0,000585
  Tanúsítvány CE, EMC, ROHS
  Gyártó V-TAC
  Garancia idő 5 év