LED dekoráció, fényfüzér

A különféle dekorációs fények egyik, ha nem a legnagyobb termékcsaládja a LED fényfüzéreket és karácsnyi fényeket magába foglaló csoport. Számtalan formai és színváltozatban gyártott karácsonyi fények, világító girlandok, LED-es fényfüzérek, valamint számtalan függeszthető és álló fénydísz amelyeket mind az ünnep hangulatának fokozására készítettek.

A minőségi LED fényfüzérek mindegyike biztonságos, törpefeszültségről üzemelő fényforrás. Az általunk forgalmazott karácsonyi világítós fenyődíszek biztonságosak, nem okoznak áramütést még egy esetleges vezetékszakadás esetén sem. Az utóbbi években a karácsonyi fényfüzéreket már nem csak az év végén az ünnepi felkészülés alatt használjuk, köszönhetően a technológia nyújtotta hosszú élettartamnak és biztonságos üzemeltetésnek, ezek a termékek már gyakori kiegészítői a gyerekszobáknak és nappaliknak az év bármely szakában.

A karácsonyi fénydíszek mellett természetesen megtalálhatóak a nagyobb teljesítményű kerti fényfüzérek, amelyek elengedhetetlen kiegészítői a nyáresti buliknak.
Karácsonyi fényfüzér, hideg fehér, 50 LED, 5m -RXL101

Hideg fehér fényű fényfüzér 50 LED – 5 méter A fényfüzérek a karácsonyi dekorációk elmaradhatatlan kiegészítői, amelyek élénk színekkel kombinálva még hangulatosabbá tehetik a teret. Hálózati táplálású fényfüzér feszültségcsökkentő adapterrel. A tápegységnek köszönhetően a termék biztonságos, olyan helyen is alkalmazható ahol gyerekek is megérinthetik. A fényfüzér hasznos hozza 5 méter, ez a szakasz összesen 50 fehér fényű LED fényforrást tartalmaz. A füzér további 5 méter bekötővezetékkel készült amely nem tartalmaz fényforrásokat. A termék vezetéke zöld színű így az jól illeszkedik a fenyőfa természetes színéhez. A fénydísz sorolható, tehát több (maximum 4) fényfüzér összekapcsolható így egyetlen hálózati adapterrel működtethető. Széria Fénydekoráció Bemeneti feszültség 230 V Tápellátás Adapteres (a csomag az adaptert tartalmazza) Tápvezeték 5 méter Világító egység hossza 5 méter Fényforrás típus LED Fényforrások száma 100 darab Fényforrások színe Hideg fehér Burkolat védelmi osztály IP44 Hosszúság 5 + 5 méter Egyedi termékkód RXL101 Gyártó Retlux

Model
RXL 101
Mennyiség
16

1.990 Ft

Karácsonyi fényfüzér, hideg fehér, adapter nélkül, 150 LED, 15m -RXL301

Karácsonyi fénydísz – zöld vezetékkel és hideg fehér fényű fényforrássokkal LED fényfüzér amely nem csak karácsonykor díszítheti lakását. A fényfüzérek az év minden napján különleges hangulatot teremtenek, akár egy nappaliban vagy teraszon elhelyezve. Az apró fényforrások szikrázó csillogása magával ragadja nem csak a gyerekeket de felnőtteket is. Lehet egy pizsamaparti, vagy esti tévézés a gyerekszobában, vagy nyáresti beszélgetés a teraszon, a fényfüzér minden alkalomhoz kellemes hangulatot teremt. A fényfüzér működéséhez tápegység szükséges amelyet a csomag nem tartalmaz. A füzér hasznos hossza 15 méter amelyen azonos távolságokra elhelyezve összesen 150 hideg fehér fényű fényforrás található. A termék további 5 méter fényforrások nélküli bekötővezetéket tartalmaz. A fényfüzér kiegészítő termék, amely azonos típusú füzérhez csatlakoztatható - sorolható. Széria Fénydekoráció Termék Karácsonyi fényfüzér apró LED-ekkel Tápegység Nem tartalmaz Tápellátás A működéshez tápforrás szükséges Csatolt működés Csak azonos termékcsaládba tartozó füzérrel együtt használható Tápvezeték 5 méter Világító egység hossza 10 méter Fényforrás típus LED Fényforrások száma 150 darab Fényforrások színe Hideg fehér Burkolat védelmi osztály IP44 Hosszúság 5 + 15 méter Egyedi termékkód RXL301 Gyártó Retlux

Model
RXL 301
Mennyiség
8

3.200 Ft

Karácsonyi fényfüzér, színes, 100 LED, 10m -RXL206

Színes fényfüzér 10 méter, 100 LED Karácsony fényfüzér sárga, piros, kék és zöld LED-ekkel. A fényfüzér összesen 100 darab LED-et tartalmaz amelyek egymástól azonos távolságra helyezkednek el a 10 méteres füzér teljes hosszában. A termék egy 5méteres bekötővezetéket is tartalmaz amelyen nincsenek világító LED-ek, ez biztosítja a díszített tárgy, például karácsonyfa és a tápforrás összekapcsolását. Színes fényforrásokkal gyártott sorolható LED fényfüzér tápegységgel. Használhatja fenyőfa díszítésére vagy ablak köré, gyönyörű színeinek köszönhetően, kellemes légkört teremt és lenyűgöző fényélményt nyújt és a valószínűleg a gyerekek is imádni fogják. A termék tápegységgel kerül forgalomba amit a csomag tartalmaz! Széria Fénydekoráció Bemeneti feszültség 230 V Tápellátás Adapteres (a csomag az adaptert tartalmazza) Tápvezeték 5 méter Világító egység hossza 10 méter Fényforrás típus LED Fényforrások száma 100 darab Fényforrások színe Színes Burkolat védelmi osztály IP44 Hosszúság 5 + 10 méter Egyedi termékkód RXL206 Gyártó Retlux

Model
RXL 206
Mennyiség
4

3.150 Ft

Karácsonyi gömbfüzér, színes, 100 LED, 10m -RXL221

Alacsony fogyasztású színes LED fényfüzér 10 + 5 méter

A téli ünnepek elengedhetetlen kellékei a különböző fehér vagy színes fénydíszek. A karácsony előtti időszak gyakran keresett termékei a fényfüzérek, amelyek igen széles választékban vannak jelen szinte minden-, nem csak műszaki cikkeket forgalmazó üzletben, boltban.

Az alacsony-kategóriás fénydekorációk sokszor veszélyes forrásai a baleseteknek, okozhatnak áramütéses baleseteket, illetve esetenként akár lakástüzet is. A minőségi termékek megfelelő szigeteléssel ellátott vezetékkel gyártott termékek, amelyek, hosszú éveken át használhatóak, burkolataik nem öregednek el idő előtt, ebből eredően nem repednek, nem törnek. A hálózati üzemeltetésű füzérek minden esetben leválasztó tápegységgel kell rendelkezzenek, hogy egy esetleges vezeték szakadás esetén a kijutó feszültség ne okozzon áramütést.

A fényfüzéren LED fényforrások helyezkednek el azonos távolságra egymástól. A LED fényforrások fogyasztása csak töredéke a hőizzóknak, ezáltal a fénydísz teljes fogyasztása is csupán elenyésző százaléka a régebbi izzós füzéreknek.

A termék burkolatának védettségi besorolása IP44 amely a hálózati csatlakozó megfelelő pozícióba helyezésével lehetővé teszi a füzér kültéri használatát.

A fénydísz ajánlott felhasználási területei: lakás díszítése, üzlethelyiség karácsonyi dekorációja, bárok ünnepi díszítésére, illetve körülbelül 130 centiméter fenyőfa dekorálására.

A termék összesen 100 darab különböző színű LED fényforrást tartalmaz, amelyek egy 10 méter hosszúságú vezetéken vannak elhelyezve egymástól azonos távolságra. A bekötő vezeték hossza 5 méter (a bekötő vezeték nem tartalmaz fényforrásokat). A termék teljes vezetékrendszere zöld színű, ami szinte láthatatlanná teszi azt a fenyőfa lombjában.

A fényfüzér állandó fényű, nem villogtatható és nincsenek fényeffekt funkciói, viszont időzítőt tartalmaz, amelynek aktiválását követően a 6 óra működés után 18 órát kikapcsolt állapotban van.

Széria Fénydekoráció Teljesítmény 3.6W Bemeneti feszültség AC 220-240V Frekvencia 50/60 Hz Fény színe Többszínű (multicolor) Sorolható Nem Fényforrás típus Fehér burás DIP LED Fényforrások száma 100 darab Vezeték színe Zöld Vezeték típus 0.15 m2 Burkolat védelmi osztály IP44 Teljes hossz 15 méter Hasznos hossz 10 méter Bekötő vezeték 5 méter Egyedi termékkód RXL221 Gyártó Retlux Tanúsítvány CE, EMC Garancia idő 2 év

Model
RXL 221
Mennyiség
6

3.900 Ft

Megjelenítve 1-től 4-ig (összesen 4 termék)