LED dekoráció, fényfüzér

A különféle dekorációs fények egyik, ha nem a legnagyobb termékcsaládja a LED fényfüzéreket és karácsnyi fényeket magába foglaló csoport. Számtalan formai és színváltozatban gyártott karácsonyi fények, világító girlandok, LED-es fényfüzérek, valamint számtalan függeszthető és álló fénydísz amelyeket mind az ünnep hangulatának fokozására készítettek.

A minőségi LED fényfüzérek mindegyike biztonságos, törpefeszültségről üzemelő fényforrás. Az általunk forgalmazott karácsonyi világítós fenyődíszek biztonságosak, nem okoznak áramütést még egy esetleges vezetékszakadás esetén sem. Az utóbbi években a karácsonyi fényfüzéreket már nem csak az év végén az ünnepi felkészülés alatt használjuk, köszönhetően a technológia nyújtotta hosszú élettartamnak és biztonságos üzemeltetésnek, ezek a termékek már gyakori kiegészítői a gyerekszobáknak és nappaliknak az év bármely szakában.

A karácsonyi fénydíszek mellett természetesen megtalálhatóak a nagyobb teljesítményű kerti fényfüzérek, amelyek elengedhetetlen kiegészítői a nyáresti buliknak.
Fényfüzér, kültéri E27 foglalattal, 15m -3673

Dekoratív fényfüzér E27 foglalatokkal
A fényfüzérrel feldobhatja egy kerti-parti hangulatát, de díszítheti egy étterem udvarát legyen az esemény egy esküvő vagy bármilyen más ünnep. Kiváló tulajdonságokkal rendelkező kültéri, hálózati üzemeltetésű fényfüzér.
Legyen bármilyen esemény vagy akár csak egy laza borozgatás a barátokkal egy dekoratív kertben, biztos lehet benne hogy ezzel a termékkel még hangulatosabbá teheti az estét.
A díszítő fénydekorációval fantasztikus környezetet hozhat létre, teraszokon, filagóriákban, napernyők alatt vagy a szabadban függesztve.
Minden fényforrásfoglalat fölött található egy gyűrű amely megkönnyíti az ágakhoz egy feszített sodronyhoz vagy a szögekhez történő rögzítését.
Hosszú élettartamú kültéri világítás, amelyben a fényforrás csatlakozásai párhuzamosan vannak huzalozva, amely megakadályozza, hogy az egy meghibásodott fényforrás befolyásolja a többi működését. Ha egy izzó kialszik, áramtalanítsa a füzért és egyszerűen cserélje ki az adott fényforrást.
A használathoz szükséges fényforrásokat a csomag nem tartalmazza, azokat külön szükséges beszerezni.
A fényfüzér teljes hossza 15 méter amely összesen 15 darab E27-es foglalatot tartalmaz, amelyekbe tetszőlegesen becsavarható szinte bármilyen színes vagy fehér fényű LED fényforrás, de akár SMART izzó is.
A termék könnyen telepíthető, használata kényelmes és köszönhetően a kiváló minőségű vezetéknek és a minőségi csatlakozóknak a fényfüzér rendeltetésszerű használat esetén teljesen biztonságos. További előny, a fényfüzér sorolható, vagyis több fényfüzér (maximum öt) sorba kapcsolható, mivel egyik végén dugvillát, másik végén fedeles lengőaljzatot tartalmaz.
A biztonságos üzemeltetés érdekében ne használja a fényfüzért hiányosan, tehát ne hagyjon üresen egyetlen fényforrás foglalatot sem.
Széria Kötél és szalagdísz Foglalat E27 Fényforrás Csomag nem tartalmazza Teljesítmény Max. 40W / foglalat Bemeneti feszültség AC 220-240V Frekvencia 50/60 Hz Anyag Gumi kábel Szín Fekete Típus Szalagdísz 15 db tartóval Burkolat védelmi osztály IP65 Huzal hossza 15 méter Egyedi termékkód 3673 Csoportkód VT-713 Kiszerelés 1 Súly 2,68 Tárgy térfogat 0,009765 EAN kód 3800157625173 Tanúsítvány CE, EMC Gyártó V-TAC Garancia idő 2 év

Model
3673
Mennyiség
16

20.900 Ft

Fényfüzér, kültéri E27 foglalattal, 5m - 3698

Fényfüzér 10 darab E27 foglalattal – 5 méter
Hálózati táplálású fényfüzér amely elsősorban kültéri alkalmazásra készült, de nagyobb belső terek dekorálásra, illetve nappalikban történő használatra is alkalmas.
Kültéri használat esetén ideális dekorációs elem lehet fákra, bokrokra, kerítésre, tetőre, valamint ablakokra történő kihelyezéssel, de használható teraszok fényforrásaként is a választott világítótestek függvényében.
A termék a 230 voltos európai elektromos hálózatra közvetlenül csatlakoztatható, a vezeték egyik vége tartalmaz egy standard EU dugvillát, míg a másik vége lengőaljzatban végződik ennek köszönhetően, több fényfüzér esetén azok sorba kapcsolhatóak.
A fényfüzér teljes hossza 5 méter amelyen a körülbelül 45cm távolságban vannak elhelyezve a foglalatok. A fényfüzér E27 foglalatokat tartalmaz, ennek köszönhetően bármilyen ennek megfelelő fejelésű LED fényforrással kompatibilis.
A gyártó ajánlása alapján izzófoglalatonként maximum 40W fényforrás használható, nagyobb terhelést a vezeték.
Minden izzófoglalat felett egy akasztó található, ezen a fülek segítségével több ponton is rögzíthetjük a füzért. Az akasztófüleknél alkalmazható kábelkötegelő, ennek segítségével ágara is könnyedén rögzíthető, de akár kampók használatával is felhelyezhető a kívánt helyre.
A vezeték burkolatának anyaga fekete gumi, amely megfelel a kültéri használati feltételeknek. Az anyag rugalmasságának köszönhetően nem törik a téli hidegben sem így akár a karácsonyi dekoráció részét is képezheti.
A termék nem tartalmaz fényforrásokat, azokat külön szükséges megvásárolni, de ennek köszönhetően a kiválasztott izzók vagy LED fényforrások, lehetnek fehér fényűek, vagy színesek, esetleg RGB SMART fényforrások is.
A leggyakrabban választott fényforrás az ST-64 forma amely klasszikus borostyánüveggel gyártott LED filament fényforrás. A borostyánüveg a klasszikus Edison izzó forma és a meleg fehér filament fényforrások jól illeszkednek a rusztikus stílusú kertek filagóriák hangulatához.
A használathoz szükséges fényforrásokat a csomag nem tartalmazza, azokat külön szükséges beszerezni.
A termék könnyen telepíthető, használata kényelmes és köszönhetően a kiváló minőségű vezetéknek és a minőségi csatlakozóknak a fényfüzér rendeltetésszerű használat esetén teljesen biztonságos.
Kültéri elektromos berendezések esetén, ajánlott egy extra védelmet, egy aljzatba dugható FI relét alkalmazni az adott fali csatlakozónál ahonnan a fogyasztókat megtápláljuk.
A biztonságos üzemeltetés érdekében ne használja a fényfüzért hiányosan, tehát ne hagyjon üresen egyetlen fényforrás foglalatot sem.
Széria Kötél és szalagdísz Foglalat E27 Izzó kompatibilitás Bármilyen E27 fejelésű izzó Fényforrás Csomag nem tartalmazza Teljesítmény Max. 40W foglalatonként Bemeneti feszültség AC 220-240V Anyag Gumi kábel Szín Fekete Típus Kültéri szalagdísz, 10 db foglalattal Burkolat védelmi osztály IP54 A termék hossza 5 méter Egyedi termékkód 3698 Csoportkód VT-7135 Kiszerelés 1 Súly 1,398 Tárgy térfogat 0,006105 EAN kód 3800157634182 Tanúsítvány CE, EMC Gyártó V-TAC Garancia idő 2 év

Model
3698
Mennyiség
18

11.500 Ft

Megjelenítve 1-től 2-ig (összesen 2 termék)