LED dekoráció, fényfüzér

A különféle dekorációs fények egyik, ha nem a legnagyobb termékcsaládja a LED fényfüzéreket és karácsnyi fényeket magába foglaló csoport. Számtalan formai és színváltozatban gyártott karácsonyi fények, világító girlandok, LED-es fényfüzérek, valamint számtalan függeszthető és álló fénydísz amelyeket mind az ünnep hangulatának fokozására készítettek.

A minőségi LED fényfüzérek mindegyike biztonságos, törpefeszültségről üzemelő fényforrás. Az általunk forgalmazott karácsonyi világítós fenyődíszek biztonságosak, nem okoznak áramütést még egy esetleges vezetékszakadás esetén sem. Az utóbbi években a karácsonyi fényfüzéreket már nem csak az év végén az ünnepi felkészülés alatt használjuk, köszönhetően a technológia nyújtotta hosszú élettartamnak és biztonságos üzemeltetésnek, ezek a termékek már gyakori kiegészítői a gyerekszobáknak és nappaliknak az év bármely szakában.

A karácsonyi fénydíszek mellett természetesen megtalálhatóak a nagyobb teljesítményű kerti fényfüzérek, amelyek elengedhetetlen kiegészítői a nyáresti buliknak.

Fényfüzér, kültéri E27 foglalattal, 15m -3673

Dekoratív fényfüzér E27 foglalatokkal

A fényfüzérrel feldobhatja egy kerti-parti hangulatát, de díszítheti egy étterem udvarát legyen az esemény egy esküvő vagy bármilyen más ünnep. Kiváló tulajdonságokkal rendelkező kültéri, hálózati üzemeltetésű fényfüzér.

Legyen bármilyen esemény vagy akár csak egy laza borozgatás a barátokkal egy dekoratív kertben, biztos lehet benne hogy ezzel a termékkel még hangulatosabbá teheti az estét.

A díszítő fénydekorációval fantasztikus környezetet hozhat létre, teraszokon, filagóriákban, napernyők alatt vagy a szabadban függesztve.

Minden fényforrás foglalat fölött található egy gyűrű amely megkönnyíti az ágakhoz egy feszített sodronyhoz vagy a szögekhez történő rögzítését.

Hosszú élettartamú kültéri világítás, amelyben a fényforrás csatlakozásai párhuzamosan vannak huzalozva, amely megakadályozza, hogy az egy meghibásodott fényforrás befolyásolja a többi működését. Ha egy izzó kialszik, áramtalanítsa a füzért és egyszerűen cserélje ki az adott fényforrást.

A használathoz szükséges fényforrásokat a csomag nem tartalmazza, azokat külön szükséges beszerezni.

A fényfüzér teljes hossza 15 méter amely összesen 15 darab E27-es foglalatot tartalmaz, amelyekbe tetszőlegesen becsavarható szinte bármilyen színes vagy fehér fényű LED fényforrás, de akár SMART izzó is.

A termék könnyen telepíthető, használata kényelmes és köszönhetően a kiváló minőségű vezetéknek és a minőségi csatlakozóknak a fényfüzér rendeltetésszerű használat esetén teljesen biztonságos. További előny, a fényfüzér sorolható, vagyis több fényfüzér (maximum öt) sorba kapcsolható, mivel egyik végén dugvillát, másik végén fedeles lengőaljzatot tartalmaz.

A biztonságos üzemeltetés érdekében ne használja a fényfüzért hiányosan, tehát ne hagyjon üresen egyetlen fényforrás foglalatot sem.

Széria Kötél és szalagdísz Foglalat E27 Teljesítmény Max. 40W / foglalat Bemeneti feszültség AC 220-240V Frekvencia 50/60 Hz Anyag Gumi kábel Szín Fekete Típus Szalagdísz 15 db tartóval Burkolat védelmi osztály IP65 Huzal hossza 15 méter Egyedi termékkód 3673 Csoportkód VT-713 Kiszerelés 1 Súly 2,68 Tárgy térfogat 0,009765 EAN kód 3800157625173 Tanúsítvány CE, EMC Gyártó V-TAC Garancia idő 2 év

Model
3673
Mennyiség
5

11.375 Ft

Fényfüzér, kültéri E27 foglalattal, 5m - 3698

Fényfüzér 10 darab E27 foglalattal – 5 méter

Hálózati táplálású fényfüzér amely elsősorban kültéri alkalmazásra készült, de nagyobb belső terek dekorálásra, illetve nappalikban történő használatra is alkalmas.

Kültéri használat esetén ideális dekorációs elem lehet fákra, bokrokra, kerítésre, tetőre, valamint ablakokra történő kihelyezéssel, de használható teraszok fényforrásaként is a választott világítótestek függvényében.

A termék a 230 voltos európai elektromos hálózatra közvetlenül csatlakoztatható, a vezeték egyik vége tartalmaz egy standard EU dugvillát, míg a másik vége lengőaljzatban végződik ennek köszönhetően, több fényfüzér esetén azok sorba kapcsolhatóak.

A fényfüzér teljes hossza 5 méter amelyen a körülbelül 45cm távolságban vannak elhelyezve a foglalatok. A fényfüzér E27 foglalatokat tartalmaz, ennek köszönhetően bármilyen ennek megfelelő fejelésű LED fényforrással kompatibilis.

A gyártó ajánlása alapján izzófoglalatonként maximum 40W fényforrás használható, nagyobb terhelést a vezeték.

Minden izzófoglalat felett egy akasztó található, ezen a fülek segítségével több ponton is rögzíthetjük a füzért. Az akasztófüleknél alkalmazható kábelkötegelő, ennek segítségével ágara is könnyedén rögzíthető, de akár kampók használatával is felhelyezhető a kívánt helyre.

A vezeték burkolatának anyaga fekete gumi, amely megfelel a kültéri használati feltételeknek. Az anyag rugalmasságának köszönhetően nem törik a téli hidegben sem így akár a karácsonyi dekoráció részét is képezheti.

A termék nem tartalmaz fényforrásokat, azokat külön szükséges megvásárolni, de ennek köszönhetően a kiválasztott izzók vagy LED fényforrások, lehetnek fehér fényűek, vagy színesek, esetleg RGB SMART fényforrások is.

A leggyakrabban választott fényforrás az ST-64 forma amely klasszikus borostyánüveggel gyártott LED filament fényforrás. A borostyánüveg a klasszikus Edison izzó forma és a meleg fehér filament fényforrások jól illeszkednek a rusztikus stílusú kertek filagóriák hangulatához.

A használathoz szükséges fényforrásokat a csomag nem tartalmazza, azokat külön szükséges beszerezni.

A termék könnyen telepíthető, használata kényelmes és köszönhetően a kiváló minőségű vezetéknek és a minőségi csatlakozóknak a fényfüzér rendeltetésszerű használat esetén teljesen biztonságos.

Kültéri elektromos berendezések esetén, ajánlott egy extra védelmet, egy aljzatba dugható FI relét alkalmazni az adott fali csatlakozónál ahonnan a fogyasztókat megtápláljuk.

A biztonságos üzemeltetés érdekében ne használja a fényfüzért hiányosan, tehát ne hagyjon üresen egyetlen fényforrás foglalatot sem.

Széria Kötél és szalagdísz Foglalat E27 Izzó kompatibilitás Bármilyen E27 fejelésű izzó Teljesítmény Max. 40W foglalatonként Bemeneti feszültség AC 220-240V Anyag Gumi kábel Szín Fekete Típus Kültéri szalagdísz, 10 db foglalattal Burkolat védelmi osztály IP54 A termék hossza 5 méter Egyedi termékkód 3698 Csoportkód VT-7135 Kiszerelés 1 Súly 1,398 Tárgy térfogat 0,006105 EAN kód 3800157634182 Tanúsítvány CE, EMC Gyártó V-TAC Garancia idő 2 év

Model
3698
Mennyiség
6

7.770 Ft

Jégcsap füzér, Sorolható, Hideg fehér, 7m -GLM003

Jégcsap fényfüzér, hideg fehér fényű, 240 LED, 7 méter

Folyamatos fényű LED fényfüzér, amelyen a lelógó részek kristályos jégcsapszerű látványt keltenek.

Minőségi anyagokból készült, ezáltal kültéren is alkalmazható, erről tanúskodik a burkolat IP44 védelmi besorolása is.

A fényfüzér gyönyörű fényével mesés dekorációja lehet lakásainknak akár beltéren, akár kültéri díszítésekhez. A termék kültéri alkalmazás esetén használható fadekorációként, terasz díszítésére, illetve eresz alá, valamint ablakköré helyezve.

A fénydísz egyik nagy előnye, hogy toldható, sorolható, akár 4 darab is üzemeltethető egyetlen betáplálási pontról. Az összekapcsoláshoz nincs szükség egyéb toldóeszköz vásárlására, mivel a termék egyik vége aljzatot, másik vége dugvillát tartalmaz, a csatlakozók egymással kompatibilisek.

Az összekapcsolhatóság nagy előnye, hogy épületdíszként alkalmazva, ahol több fénydísz követi egymást nincs szükség külön gerincvezeték felhelyezésére, ezáltal ez a tulajdonság leegyszerűsíti, gyorsabbá teszi a szerelést és az a tulajdonság, hogy további külső alkatrészek nélkül csatlakoztatható pénztárcakímélő is.

A termék teljes kábelezése áttetsző ezáltal beleolvad a környezetébe így az összképet nem zavarja annak látványa, működés közben a lelógó kábelekről visszaverődő fény emeli a jégcsap esztétikai élményt.

A fényfüzér lelógó részeinek hossza 15 centiméter és 40 centiméter között változó, a fénydísz teljes hossza 8.5 méter amiből hasznos hossz 7 méter, bekötő vezeték hossza 1.5 méter.

Széria Fénydekoráció Teljesítmény 12W Bemeneti feszültség AC 220-240V Frekvencia 50/60 Hz Fény színe Hideg fehér Színhőmérséklet 6400K Sorolható Igen Összekapcsolható egységek száma Maximum 4 Fényforrás típus Konvex DIP LED Fényforrások száma 240 darab Vezeték színe Átlátszó Burkolat védelmi osztály IP44 Bekapcsolási idő 0.001 mp (azonnal felkapcsol) Szín stabilitás <6 Kapcsolási ciklusok >15000 Teljes hossz 8.5 méter Hasznos hossz 7 méter Bekötő vezeték 1.5 méter Egyedi termékkód GLM003 Kiszerelés 1 Tanúsítvány CE, EMC Garancia idő 2 év

Model
GLM003

4.150 Ft

Karácsonyi fényfüzér, meleg fehér, 150 LED, 15m -RXL233

Meleg fehér fényű LED karácsonyi fényfüzér 15 + 5 méter 

Ne hagyja, hogy ezek a meleg fehér fényű LED hálózati fényfüzérek megtévesszék, mert bár gyönyörű halványsárga vagyis meleg fehér fényt bocsátanak ki, hőmérsékletük mégis hideg, köszönhetően a LED technológiának.

Emlékszik azokra a karácsonyokra amikor a díszítés közben elejtette a fényfüzért és az üvegből készült pici hőizzókból néhány eltört? A LED nem ilyen érzékeny, gyakorlatilag törhetetlen ezáltal professzionális minőséget képvisel.

Használhatja fenyőfa díszítésére vagy ablak köré, gyönyörű meleg fehér színének köszönhetően, kellemes légkört teremt és lenyűgöző fényélményt nyújt.

A termék alacsony fogyasztásának köszönhetően nem kell aggódni a villanyszámla miatt, mert akár 80% energiát is megtakaríthat ha ilyen LED fényforrást használ hagyományos hőizzók helyett.

A fényfüzér teljes hossza 20 méter amiből 5 méter a bekötővezeték, amely nem tartalmaz fényforrásokat, a további 15 méter a hasznos hossz amelyen azonos távolságokban elhelyezve összesen 150 darab LED fényforrás található.

A füzér sorolható, tehát több (maximum 4) fényfüzér összekapcsolható így egyetlen betáplálási pontról, egyetlen hálózati adapterrel működtethető.

A termék egy 6/18 órás időzítőt tartalmaz.

Széria Fénydekoráció Teljesítmény 5W Bemeneti feszültség AC 220-240V Frekvencia 50/60 Hz Fény színe Meleg fehér (Sárga) Sorolható Igen (max. 60m) Fényforrás típus 5mm DIP LED Fényforrások száma 150 darab Vezeték színe Zöld Vezeték típus 0.15 m2 Burkolat védelmi osztály IP44 Teljes hossz 20 méter Hasznos hossz 15 méter Bekötő vezeték 5 méter Egyedi termékkód RXL233 Gyártó Retlux Tanúsítvány CE, EMC Garancia idő 2 év

Model
RXL 233

3.900 Ft

Karácsonyi gömbfüzér, színes, 100 LED, 10m -RXL221

Alacsony fogyasztású színes LED fényfüzér 10 + 5 méter

A téli ünnepek elengedhetetlen kellékei a különböző fehér vagy színes fénydíszek. A karácsony előtti időszak gyakran keresett termékei a fényfüzérek, amelyek igen széles választékban vannak jelen szinte minden-, nem csak műszaki cikkeket forgalmazó üzletben, boltban.

Az alacsony-kategóriás fénydekorációk sokszor veszélyes forrásai a baleseteknek, okozhatnak áramütéses baleseteket, illetve esetenként akár lakástüzet is. A minőségi termékek megfelelő szigeteléssel ellátott vezetékkel gyártott termékek, amelyek, hosszú éveken át használhatóak, burkolataik nem öregednek el idő előtt, ebből eredően nem repednek, nem törnek. A hálózati üzemeltetésű füzérek minden esetben leválasztó tápegységgel kell rendelkezzenek, hogy egy esetleges vezeték szakadás esetén a kijutó feszültség ne okozzon áramütést.

A fényfüzéren LED fényforrások helyezkednek el azonos távolságra egymástól. A LED fényforrások fogyasztása csak töredéke a hőizzóknak, ezáltal a fénydísz teljes fogyasztása is csupán elenyésző százaléka a régebbi izzós füzéreknek.

A termék burkolatának védettségi besorolása IP44 amely a hálózati csatlakozó megfelelő pozícióba helyezésével lehetővé teszi a füzér kültéri használatát.

A fénydísz ajánlott felhasználási területei: lakás díszítése, üzlethelyiség karácsonyi dekorációja, bárok ünnepi díszítésére, illetve körülbelül 130 centiméter fenyőfa dekorálására.

A termék összesen 100 darab különböző színű LED fényforrást tartalmaz, amelyek egy 10 méter hosszúságú vezetéken vannak elhelyezve egymástól azonos távolságra. A bekötő vezeték hossza 5 méter (a bekötő vezeték nem tartalmaz fényforrásokat). A termék teljes vezetékrendszere zöld színű, ami szinte láthatatlanná teszi azt a fenyőfa lombjában.

A fényfüzér állandó fényű, nem villogtatható és nincsenek fényeffekt funkciói, viszont időzítőt tartalmaz, amelynek aktiválását követően a 6 óra működés után 18 órát kikapcsolt állapotban van.

Széria Fénydekoráció Teljesítmény 3.6W Bemeneti feszültség AC 220-240V Frekvencia 50/60 Hz Fény színe Többszínű (multicolor) Sorolható Nem Fényforrás típus Fehér burás DIP LED Fényforrások száma 100 darab Vezeték színe Zöld Vezeték típus 0.15 m2 Burkolat védelmi osztály IP44 Teljes hossz 15 méter Hasznos hossz 10 méter Bekötő vezeték 5 méter Egyedi termékkód RXL221 Gyártó Retlux Tanúsítvány CE, EMC Garancia idő 2 év

Model
RXL 221
Mennyiség
11

3.900 Ft

Megjelenítve 1-től 5-ig (összesen 5 termék)