Kültéri lámpa, fali kar, E27 -8624

 • Bruttó ár: 7.800 Ft / darab

 • Model - Cikkszám - SKU:8624

 • Raktárkészlet:10 darab

 • Szállítás:1-2 munkanap

 • darab

  • Még nem kapott értékelést

  Kültéri fém lámpa opál burával

  Klasszikus formavilágot idéző, kültéri lámpatest amely diszkrét fényforrása lehet bármilyen modern udvarnak vagy kertnek, verandának vagy tornácnak, de akár fali dekorációs lámpaként is alkalmazható. Egyszerű mégis remek vonalvezetésű, nem feltűnő és köszönhetően a belső E27 foglalatnak, a felhasználható fényforrás szinte bármilyen nagy-menetes retrofit izzó vagy LED fényforrás lehet, ezáltal a kisugárzott fény-teljesítmény szinte szabadon megválasztható az éppen beszerezhető izzók függvényében.

  A lámpatest fényforrást nem tartalmaz, azt külön szükséges megvásárolni.

  A lámpatest anyaga rozsdamentes fém, amelyet lágy felületi szálcsiszolás tesz még diszkrétebbé ezáltal a matt de mégis ezüstös lámpatest elegáns de nem hivalkodó. A bura anyaga hőformázott opál fehér műanyag, amely elrejti a fényforrást de annak fényét átereszti. A felhasznált fényforrás függvényében a lámpa fénye lehet meleg fehér, természetes fehér vagy hideg fehér attól függően, hogy milyen fényforrást választunk hozzá, de ha nem tudjuk eldönteni mi legideálisabb fény ami illeszkedik a megvilágítani kívánt területhez, akkor választhatunk akár színes- vagy színváltós- de akár színhőmérséklet szabályzásra alkalmas E27 LED fényforrást is. Ha az utóbb felsorolt termékek egyikét választjuk, tehát színes égőt akkor egy kerti rendezvény, egy nyáresti parti esetén sem kell külön dekorációs fényforrásokról gondoskodunk, hiszen ezzel az egyszerű hétköznapi lámpával is színesebbé tehetjük az estét.

  A lámpatest burkolata IP44 védettségi besorolása lehetővé teszi használatát kültéren is, azonban figyeljünk a gyártó ajánlására a lámpatest szerelési pozíciójával kapcsolatban.

  A lámpatest felszerelhető falra, kerítésre, de akár lámpaoszlopra is a kívánt magasságba.

  A lámpatestet a gyártó 220-240V hálózatra tervezte, de amennyiben ezt a lámpát egy pincében szeretnénk felszerelni ahol biztonsági okokból nem áll rendelkezésre a 220-240V voltos hálózati feszültség, csupán 24V törpefeszültség, a lámpatestet abban az esetben is használhatjuk köszönhetően annak hogy az utóbbi időben egyre több gyártó kezdte elforgalmazni a 24V feszültségről működő E27 fejeléssel gyártott fényforrásokat. Amennyiben a lámpatestbe 24V felszültségű elektromos áram bekötésére van csak lehetőség, akkor a lámpatesthez 24V LED fényforrás használata a megoldás.

  A terméket a gyártó 3 év cseregaranciával hozza forgalomba.

  Foglalat E27
  Anyag Rozsdamentes Acéll
  Szín Rozsdamentes Acéll csiszolás
  Típus Fali lámpa
  Szabályozható Fényforrástól függ
  Burkolat védelmi osztály IP44
  Méret Ø76 x 140 x 335 mm
  Egyedi termékkód 8624
  Csoportkód VT-833
  Súly 0,77
  EAN kód 3800157652438
  Tanúsítvány CE, EMC, ROHS
  Gyártó V-TAC
  Garancia idő 3 év