Kör mennyezeti lámpa, 20-40-20W, színhőmérséklet és fényerő szabályzás, távirányítóval - 2114601

  • Kör mennyezeti lámpa, 20-40-20W, színhőmérséklet és fényerő szabályzás, távirányítóval - 2114601
  • Gyártó: V-TAC
  • Cikkszám: 2114601
  • Raktáron  10 db 
  • Ár: 17 000 Ft /db

  • Nettó ár: 13 386 Ft

Modern, színhőmérséklet szabályzós mennyezeti lámpa távirányítóval


Szeretne egy olyan lámpát, amelynek fényerejét az esti tévézés közben megváltoztathatja, akár a díványról is? Néha jó lenne egy lámpa a nappaliba amely a délutáni kártyapartihoz hideg fehér fényt ad, ezzel is segítve a koncentrációt? Mi lenne ha ez a lámpa az esti órákban egy laza borozgatással egybekötött beszélgetéshez már pihentető meleg fehér fényben pompázna?


A V-TAC új csillagos mintázatú, színhőmérséklet szabályzásra alkalmas, távirányítós lámpája rendelkezik a fentebb felsorolt tulajdonságokkal. Kiváló minőségű, elegáns mennyezeti lámpa amely a távirányító segítségével szabályozható és csillaghatású kerek lámpaburája harmonikus légkört teremt otthonában.


Egyszerű mégis elegáns, vonzó megjelenésű és praktikus.


Használhatja ezt a lámpát egy nappaliban, vagy akár egy konyhában, lehet a gyerekszoba fényforrása de akár egy irodában vagy üzlethelyiségben is megállja a helyét.


A lámpa infra távirányítójával bármikor be-, vagy kikapcsolhatja, megváltoztathatja a színhőmérsékletét ezáltal a nap bármely szakának megfelelő fényt ad. Ha ezt a fényforrást fővilágításként szeretné használni akkor állítson be magasabb fényerőt, ha viszont dekorációs fényre van szüksége akkor alacsonyabb fényerő lesz a nyerő. De ezt nem kell a vásárláskor eldöntenie, mivel a távirányító segítségével a fényerő bármikor megváltoztatható.


A távirányító lehetőséget ad még egy funkció használatára ami nem más mint az elalvásidőzítő. Az időzítő lehetővé teszi, hogy a lámpa egy maghatározott idő után automatikusan kikapcsoljon.


A távirányítónak nem tartozéka a két darab AAA típusú elem, amely a működéshez elengedhetetlen. Az elemeket külön kell megvásárolni.


A fényforrás 4000K színhőmérséklet esetén, teljes fényerőn használva 40Watt fogyasztású és leadott fényárama eléri a 4000 Lument, természetes (közép) fehér fénytől eltérő színhőmérséklet esetén alacsonyabb fogyasztású és fényárama is csökken. Meleg fehér (3000K), valamint hideg fehér (6400K) színhőmérséklet esetén a lámpa fényárama 1400 Lumen.


Színhőmérséklete változtatható 3000K, 4000K, 6400K. A beépített SMD LED fényforrások eredő sugárzási szöge 120°, a kisugárzott fény színvisszaadási indexe 80+.


A lámpa színhőmérséklete távirányító nélkül is megváltoztatható. Kapcsolja be a lámpát a fali kapcsoló segítségével. A fényforrás a legutóbb használt színhőmérséklettel fog bekapcsolni, majd kapcsolja le és gyorsan néhány másodpercen belül kapcsolja vissza és a fényforrás a következő színhőmérsékletre vált.


A lámpatest burkolata IP20 védettsége miatt csak beltérben, vízmentes helyen használható.


A lámpatest felületre történő rögzítéséhez először távolítsa el a burát, ezt a befőttes üvegek fedelének kibontásához hasonló csavaró mozdulattal elvégezheti. A bura alatt központi részen található a fényforrás tápegysége, valamint a távirányító vételére felkészített vezérlőegység, ezt veszik körbe a fényt adó SMD LED chipek. A LED chipek mellett a külső peremhez közel az alaplemezen találhatók a perforált csavarhelyek, ezeken a pontokon rögzíthető a lámpa a kívánt felületre, legyen az akár beton, akár gipszkarton vagy bármilyen más anyag.


Általános információk
LED típus
SMD
Élettartam
20 000 óra
Elektromos adatok
Teljesítmény
Max. 40W (20W-40W-20W)
Feszültség
AC: 175-265V
Frekvencia
50Hz
Technikai adatok
Fény színe
Szabályozható CCT
Színhőmérséklet
3000K-4000K-6400K
Fényerő (Fényáram)(4000K)
4000 lm
Fényerő (Fényáram)(3000K,6400K)
2000 lm
Szín visszaadási érték (CRI)
>80
Sugárzási szög
120 °
Termék részletei
Anyag
Fém alap, Műanyag bura
Forma
Kör
Szín
Fehér
Típus
Mennyezeti lámpa
Tulajdonságok
Szabályozható fényerő
Igen
Szabályozható színhőmérséklet
Igen
Burkolat védelmi osztály
IP20
Bekapcsolási idő
0.001 mp (azonnal felkapcsol)
Kapcsolási ciklusok
15000
Környezeti hőmérséklet
Az eszköz csak -20° +45° hőmérsékleti tartományban üzemeltethető
Távirányító
Igen
Méretek
Átmérő
Ø 395mm
Magasság
75mm
Csomagolás és azonosítók
SKU kód (egyedi termék azonosító)
2114601
Csoport azonosító
-
EAN kód (csomagolás vonalkód)
-
Minősítések
Tanúsítvány
CE, EMC, ROHS
További információk
Gyártó
V-TAC
Garancia idő
2 év