Karácsonyi gömbfüzér, színes, 100 LED, 10m -RXL221

  • Bruttó ár: 4.000 Ft / darab

  • Model - Cikkszám - SKU:RXL 221

  • Raktárkészlet:0 darab

  • Még nem kapott értékelést

Alacsony fogyasztású színes LED fényfüzér 10 + 5 méter

A téli ünnepek elengedhetetlen kellékei a különböző fehér vagy színes fénydíszek. A karácsony előtti időszak gyakran keresett termékei a fényfüzérek, amelyek igen széles választékban vannak jelen szinte minden-, nem csak műszaki cikkeket forgalmazó üzletben, boltban.

Az alacsony-kategóriás fénydekorációk sokszor veszélyes forrásai a baleseteknek, okozhatnak áramütéses baleseteket, illetve esetenként akár lakástüzet is. A minőségi termékek megfelelő szigeteléssel ellátott vezetékkel gyártott termékek, amelyek, hosszú éveken át használhatóak, burkolataik nem öregednek el idő előtt, ebből eredően nem repednek, nem törnek. A hálózati üzemeltetésű füzérek minden esetben leválasztó tápegységgel kell rendelkezzenek, hogy egy esetleges vezeték szakadás esetén a kijutó feszültség ne okozzon áramütést.

A fényfüzéren LED fényforrások helyezkednek el azonos távolságra egymástól. A LED fényforrások fogyasztása csak töredéke a hőizzóknak, ezáltal a fénydísz teljes fogyasztása is csupán elenyésző százaléka a régebbi izzós füzéreknek.

A termék burkolatának védettségi besorolása IP44 amely a hálózati csatlakozó megfelelő pozícióba helyezésével lehetővé teszi a füzér kültéri használatát.

A fénydísz ajánlott felhasználási területei: lakás díszítése, üzlethelyiség karácsonyi dekorációja, bárok ünnepi díszítésére, illetve körülbelül 130 centiméter fenyőfa dekorálására.

A termék összesen 100 darab különböző színű LED fényforrást tartalmaz, amelyek egy 10 méter hosszúságú vezetéken vannak elhelyezve egymástól azonos távolságra. A bekötő vezeték hossza 5 méter (a bekötő vezeték nem tartalmaz fényforrásokat). A termék teljes vezetékrendszere zöld színű, ami szinte láthatatlanná teszi azt a fenyőfa lombjában.

A fényfüzér állandó fényű, nem villogtatható és nincsenek fényeffekt funkciói, viszont időzítőt tartalmaz, amelynek aktiválását követően a 6 óra működés után 18 órát kikapcsolt állapotban van.

Széria Fénydekoráció
Teljesítmény 3.6W
Bemeneti feszültség AC 220-240V
Frekvencia 50/60 Hz
Fény színe Többszínű (multicolor)
Sorolható Nem
Fényforrás típus Fehér burás DIP LED
Fényforrások száma 100 darab
Vezeték színe Zöld
Vezeték típus 0.15 m2
Burkolat védelmi osztály IP44
Teljes hossz 15 méter
Hasznos hossz 10 méter
Bekötő vezeték 5 méter
Egyedi termékkód RXL221
Gyártó Retlux
Tanúsítvány CE, EMC
Garancia idő 2 év