Karácsonyi fényfüzér, meleg fehér, 150 LED, 15m -RXL233

  • Bruttó ár: 4.170 Ft / darab

  • Model - Cikkszám - SKU:RXL 233

  • Raktárkészlet:0 darab

  • Még nem kapott értékelést

Meleg fehér fényű LED karácsonyi fényfüzér 15 + 5 méter 

Ne hagyja, hogy ezek a meleg fehér fényű LED hálózati fényfüzérek megtévesszék, mert bár gyönyörű halványsárga vagyis meleg fehér fényt bocsátanak ki, hőmérsékletük mégis hideg, köszönhetően a LED technológiának.

Emlékszik azokra a karácsonyokra amikor a díszítés közben elejtette a fényfüzért és az üvegből készült pici hőizzókból néhány eltört? A LED nem ilyen érzékeny, gyakorlatilag törhetetlen ezáltal professzionális minőséget képvisel.

Használhatja fenyőfa díszítésére vagy ablak köré, gyönyörű meleg fehér színének köszönhetően, kellemes légkört teremt és lenyűgöző fényélményt nyújt.

A termék alacsony fogyasztásának köszönhetően nem kell aggódni a villanyszámla miatt, mert akár 80% energiát is megtakaríthat ha ilyen LED fényforrást használ hagyományos hőizzók helyett.

A fényfüzér teljes hossza 20 méter amiből 5 méter a bekötővezeték, amely nem tartalmaz fényforrásokat, a további 15 méter a hasznos hossz amelyen azonos távolságokban elhelyezve összesen 150 darab LED fényforrás található.

A füzér sorolható, tehát több (maximum 4) fényfüzér összekapcsolható így egyetlen betáplálási pontról, egyetlen hálózati adapterrel működtethető.

A termék egy 6/18 órás időzítőt tartalmaz.

Széria Fénydekoráció
Teljesítmény 5W
Bemeneti feszültség AC 220-240V
Frekvencia 50/60 Hz
Fény színe Meleg fehér (Sárga)
Sorolható Igen (max. 60m)
Fényforrás típus 5mm DIP LED
Fényforrások száma 150 darab
Vezeték színe Zöld
Vezeték típus 0.15 m2
Burkolat védelmi osztály IP44
Teljes hossz 20 méter
Hasznos hossz 15 méter
Bekötő vezeték 5 méter
Egyedi termékkód RXL233
Gyártó Retlux
Tanúsítvány CE, EMC
Garancia idő 2 év