Infravörös mozgásérzékelő fekete színben -5077

  • Bruttó ár: 2.500 Ft / darab

  • Model - Cikkszám - SKU:5077

  • Raktárkészlet:0 darab

  • 5 pont / 2 értékelés

V-TAC Infra mozgásérzékelő fekete színben.

Automatizált világítási megoldások alapja lehet az infás mozgásérzékelő. Energiatakarékossági és a fényforrások élettartamát megnövelő okokból gyakran használt eszközök a PIR mozgásérzékelők.

Az eszköz az emberi test által kibocsátott a térben elmozduló hőt érzékeli. Az érzékelő függőlegesen dönthető fejegységének hátsó részén találhat potméterekkel beállítható a működési idő, illetve a külső fényviszonyok függvényében az aktív időszak. A TIME feliratú szabályzóval beállíthatjuk azt az időtartamot amíg az egység a rákapcsolt világítótestet az utolsó érzékelés pillanatától működteti. A LUX feliratú szablyázóval meghatározhatjuk, hogy milyen erősségű környezeti megvilágítási szint alatt lépjen működésbe a mozgásérzékelő.

A szenzor ajánlott szerelési magassága körülbelül 2 méter, az érzékelési távolság eléri a 12 métert, ami negatívan irányba változhat az érzékelendő test méretétől, a környezethez viszonyított hőjétől, a mozgás sebességétől, illetve egyéb környezeti zavaroktól, például a légkörben található egyéb anyagoktól, portól, ködtől, hótól.

Az érzékelő fej függőleges irányban dönthető, oldalirányban nem. A mozgásérzékelő védelmi osztálya IP44 ezért csak a fentről érkező csapadék ellen védett ez a védelmi szint csak a leírásban megadott szerelési pozícióban értendő, amennyiben a mozgásérzékelő egység nem vízszintes helyzet kerül felszerelésre úgy a gyártó által megadott burkolat védelmi osztálya alacsonyabb lesz.

Az eszköz burkolatának színe fekete ami jól beillik sötét lazúrozott tetőgerendák-, szarufák színébe vagy az ereszek alatti árnyokos környezetbe.

A mozgásérzékelő szenzorok jól használhatóak azokon a helyen, ahol csak néha, időszakosan van szükség a világításra, így a PIR mozgásérzékelővel vezérelt, azzal összekapcsolt lámpa csak mozgás észlelése esetén kapcsol be és beállított időtartam letelte után kikapcsol.

Élettartam 20 000 óra
Feszültség AC: 220-240V
Anyag PC
Szín Fekete
Szenzor típus Infravörös
Érzékelési hatótávolság 180’D
Érzékelési távolság Max.12m (<24º C)
Késleltetés 10 mp to 7perc. Állítható
Névleges teher Max.300W
Környező Fény <3-2000LUX Állítható
Burkolat védelmi osztály IP44
Méret 86.4 x 60.4 x 98 mm
Egyedi termékkód 5077
Csoportkód VT-8003
Kiszerelés 1
Tárgy térfogat 0,000182
EAN kód 3800157606875
Gyártó V-TAC
Garancia idő 2 év