Infravörös mozgásérzékelő fehér színben -4967

 • Bruttó ár: 3.100 Ft / darab

 • Model - Cikkszám - SKU:4967

 • Raktárkészlet:14 darab

 • Szállítás:1-2 munkanap

 • darab

  • Még nem kapott értékelést

  V-TAC Infra mozgásérzékelő fehér színben.

  Automatizált világítási megoldások alapja lehet az infás mozgásérzékelő. Energiatakarékossági és a fényforrások élettartamát megnövelő okokból gyakran használt eszközök a PIR mozgásérzékelők.

  Az eszköz az emberi test által kibocsátott a térben elmozduló hőt érzékeli. Az érzékelő függőlegesen dönthető fejegységének hátsó részén találhat potméterekkel beállítható a működési idő, illetve a külső fényviszonyok függvényében az aktív időszak. A TIME feliratú szabályzóval beállíthatjuk azt az időtartamot amíg az egység a rákapcsolt világítótestet az utolsó érzékelés pillanatától működteti. A LUX feliratú szablyázóval meghatározhatjuk, hogy milyen erősségű környezeti megvilágítási szint alatt lépjen működésbe a mozgásérzékelő.

  A szenzor ajánlott szerelési magassága körülbelül 2 méter, az érzékelési távolság eléri a 12 métert, ami negatívan irányba változhat az érzékelendő test méretétől, a környezethez viszonyított hőjétől, a mozgás sebességétől, illetve egyéb környezeti zavaroktól, például a légkörben található egyéb anyagoktól, portól, ködtől, hótól.

  Az érzékelő fej függőleges irányban dönthető, oldalirányban nem. A mozgásérzékelő védelmi osztálya IP44 ezért csak a fentről érkező csapadék ellen védett ez a védelmi szint csak a leírásban megadott szerelési pozícióban értendő, amennyiben a mozgásérzékelő egység nem vízszintes helyzet kerül felszerelésre úgy a gyártó által megadott burkolat védelmi osztálya alacsonyabb lesz.

  Az eszköz burkolatának színe fehér ami a világos színű homlokzatokon nem annyira feltűnő.

  A mozgásérzékelő szenzorok jól használhatóak azokon a helyen, ahol csak néha, időszakosan van szükség a világításra, így a PIR mozgásérzékelővel vezérelt, azzal összekapcsolt lámpa csak mozgás észlelése esetén kapcsol be és beállított időtartam letelte után kikapcsol.

  Élettartam >20 000 óra
  Feszültség AC: 220-240V
  Frekvencia 50/60Hz
  Színvisszaadási index - CRI >80
  Anyag Műanyag borítású alumínium
  Szín Fehér
  Szenzor típus Infravörös
  Érzékelési hatótávolság 180’D
  Érzékelési távolság Max.12m (<24º C)
  Késleltetés 10 mp to 7perc. Állítható
  Névleges teher Max.300W
  Környező Fény <3-2000LUX Állítható
  Burkolat védelmi osztály IP44
  Méret 86.4 x 60.4 x 98 mm
  Egyedi termékkód 4967
  Csoportkód VT-8003
  Kiszerelés 1
  Súly 0,2
  Tárgy térfogat 0,000882
  EAN kód 3800230625823
  Tanúsítvány CE, EMC, ROHS
  Gyártó V-TAC
  Garancia idő 2 év