Infravörös közelségérzékelő, érintésmentes kapcsoló (kéz érzékelő) -HT028

 • Bruttó ár: 4.900 Ft / darab

 • Model - Cikkszám - SKU:3693

 • Raktárkészlet:5 darab

 • Szállítás:1-2 munkanap

 • darab

  • Még nem kapott értékelést

  Érintés mentes kapcsoló – Kéz érzékelő

  Infravörös közelségérzékelő szenzorral gyártott relés kapcsolómodul, amely gyakori beépített eleme konyhai, fürdőszobai bútoroknak, de egészségügyi ellátókban, például fogászati rendelőkben is használatos mint érintésmentes kapcsoló.

  A kapcsolómodul fejegysége alacsony feszültségű infravörös érzékelőt tartalmaz, amely szakszerű beépítés után tökéletes vízzárást biztosít ennek köszönhetően fröccsnő víz nem károsítja, ezáltal folyékony fertőtlenítő szerekkel is kezelhető.

  A termék segítségével érintés nélkül kapcsolhatunk be-, illetve ki bármilyen 230V táplálást igénylő elektromos berendezést a megengedett maximális terhelésen belül.

  A kapcsolómodul beépített mechanikus relét tartalmaz emiatt a kapcsolás pillanatában halk kattanást eredményez.

  A rákapcsolt fogyasztó be-, vagy ki kapcsolását egy érintésmentes kéz mozdulattal lehet elvégezni. Az infravörös szenzor érzékelési távolsága körülbelül 5 centiméter. A kezet az érzékelő előtt elhúzva, bekapcsolja azt, vagyis a rákapcsolt fogyasztót, a következő mozdulatnál pedig kikapcsolja.

  A termék maximális terhelhetősége 500W, nagyobb terhelés esetén az eszköz tönkremenetelét okozza.

  A fejegység megfelelő beépítés esetén fokozottan ellenáll a fröccsenő víznek, de az eszköz többi része, tehát maga a kapcsolómodul burkolata IP20 védettsége miatt, nem kaphat vizet. Fontos, hogy felhasználás, beépítés esetén a termék kapcsoló egysége úgy legyen elhelyezve, hogy azt ne érhesse sem nedvesség, sem pára, sem fröccsenő víz.

  Élettartam 20 000 óra
  Feszültség AC: 220-240V
  Szenzor típus Infravörös érzékelő
  Érzékelési távolság 5cm/6cm (<24℃)
  Névleges teher Max.300/500W
  Burkolat védelmi osztály IP20
  Méret 35.5 x 78.2 x 18.7 mm
  Egyedi termékkód HT028
  Gyártói cikkszám 03693
  Gyártó Strühm
  Garancia idő 2 év