Infravörös közelségérzékelő, érintésmentes kapcsoló (kéz érzékelő) -HT028

  • Bruttó ár: 4.900 Ft / darab

  • Model - Cikkszám - SKU:3693

  • Raktárkészlet:0 darab

  • Még nem kapott értékelést

Érintés mentes kapcsoló – Kéz érzékelő

Infravörös közelségérzékelő szenzorral gyártott relés kapcsolómodul, amely gyakori beépített eleme konyhai, fürdőszobai bútoroknak, de egészségügyi ellátókban, például fogászati rendelőkben is használatos mint érintésmentes kapcsoló.

A kapcsolómodul fejegysége alacsony feszültségű infravörös érzékelőt tartalmaz, amely szakszerű beépítés után tökéletes vízzárást biztosít ennek köszönhetően fröccsnő víz nem károsítja, ezáltal folyékony fertőtlenítő szerekkel is kezelhető.

A termék segítségével érintés nélkül kapcsolhatunk be-, illetve ki bármilyen 230V táplálást igénylő elektromos berendezést a megengedett maximális terhelésen belül.

A kapcsolómodul beépített mechanikus relét tartalmaz emiatt a kapcsolás pillanatában halk kattanást eredményez.

A rákapcsolt fogyasztó be-, vagy ki kapcsolását egy érintésmentes kéz mozdulattal lehet elvégezni. Az infravörös szenzor érzékelési távolsága körülbelül 5 centiméter. A kezet az érzékelő előtt elhúzva, bekapcsolja azt, vagyis a rákapcsolt fogyasztót, a következő mozdulatnál pedig kikapcsolja.

A termék maximális terhelhetősége 500W, nagyobb terhelés esetén az eszköz tönkremenetelét okozza.

A fejegység megfelelő beépítés esetén fokozottan ellenáll a fröccsenő víznek, de az eszköz többi része, tehát maga a kapcsolómodul burkolata IP20 védettsége miatt, nem kaphat vizet. Fontos, hogy felhasználás, beépítés esetén a termék kapcsoló egysége úgy legyen elhelyezve, hogy azt ne érhesse sem nedvesség, sem pára, sem fröccsenő víz.

Élettartam 20 000 óra
Feszültség AC: 220-240V
Szenzor típus Infravörös érzékelő
Érzékelési távolság 5cm/6cm (<24℃)
Névleges teher Max.300/500W
Burkolat védelmi osztály IP20
Méret 35.5 x 78.2 x 18.7 mm
Egyedi termékkód HT028
Gyártói cikkszám 03693
Gyártó Strühm
Garancia idő 2 év