Fényfüzér, kültéri E27 foglalattal, 15m -3673

 • Bruttó ár: 20.900 Ft / darab

 • Model - Cikkszám - SKU:3673

 • Raktárkészlet:20 darab

 • Szállítás:1-2 munkanap

 • darab

  • 5 pont / 1 értékelés

  Dekoratív fényfüzér E27 foglalatokkal


  A fényfüzérrel feldobhatja egy kerti-parti hangulatát, de díszítheti egy étterem udvarát legyen az esemény egy esküvő vagy bármilyen más ünnep. Kiváló tulajdonságokkal rendelkező kültéri, hálózati üzemeltetésű fényfüzér.


  Legyen bármilyen esemény vagy akár csak egy laza borozgatás a barátokkal egy dekoratív kertben, biztos lehet benne hogy ezzel a termékkel még hangulatosabbá teheti az estét.


  A díszítő fénydekorációval fantasztikus környezetet hozhat létre, teraszokon, filagóriákban, napernyők alatt vagy a szabadban függesztve.


  Minden fényforrásfoglalat fölött található egy gyűrű amely megkönnyíti az ágakhoz egy feszített sodronyhoz vagy a szögekhez történő rögzítését.


  Hosszú élettartamú kültéri világítás, amelyben a fényforrás csatlakozásai párhuzamosan vannak huzalozva, amely megakadályozza, hogy az egy meghibásodott fényforrás befolyásolja a többi működését. Ha egy izzó kialszik, áramtalanítsa a füzért és egyszerűen cserélje ki az adott fényforrást.


  A használathoz szükséges fényforrásokat a csomag nem tartalmazza, azokat külön szükséges beszerezni.


  A fényfüzér teljes hossza 15 méter amely összesen 15 darab E27-es foglalatot tartalmaz, amelyekbe tetszőlegesen becsavarható szinte bármilyen színes vagy fehér fényű LED fényforrás, de akár SMART izzó is.


  A termék könnyen telepíthető, használata kényelmes és köszönhetően a kiváló minőségű vezetéknek és a minőségi csatlakozóknak a fényfüzér rendeltetésszerű használat esetén teljesen biztonságos. További előny, a fényfüzér sorolható, vagyis több fényfüzér (maximum öt) sorba kapcsolható, mivel egyik végén dugvillát, másik végén fedeles lengőaljzatot tartalmaz.


  A biztonságos üzemeltetés érdekében ne használja a fényfüzért hiányosan, tehát ne hagyjon üresen egyetlen fényforrás foglalatot sem.


  Széria Kötél és szalagdísz
  Foglalat E27
  Fényforrás Csomag nem tartalmazza
  Teljesítmény Max. 40W / foglalat
  Bemeneti feszültség AC 220-240V
  Frekvencia 50/60 Hz
  Anyag Gumi kábel
  Szín Fekete
  Típus Szalagdísz 15 db tartóval
  Burkolat védelmi osztály IP65
  Huzal hossza 15 méter
  Egyedi termékkód 3673
  Csoportkód VT-713
  Kiszerelés 1
  Súly 2,68
  Tárgy térfogat 0,009765
  EAN kód 3800157625173
  Tanúsítvány CE, EMC
  Gyártó V-TAC
  Garancia idő 2 év