Fénycső armatúra, T8 LED fénycsövekkel kompatibilis, 150cm

 • Bruttó ár: 7.750 Ft / darab

 • Model - Cikkszám - SKU:MLXCAB993258EV

 • Raktárkészlet:2 darab

 • Szállítás:1-2 munkanap

 • darab
  • Szállítási díj táblázat:
   1 Ft - 10000 Ft között = 1590 Ft
   10000 Ft - 20000 Ft között = 990 Ft
   20000 Ft felett = Ingyenes

  • Még nem kapott értékelést

  LED fénycső fogadására alkalmas por-, és páramentes, IP65 lámpa armatúra.

  A hagyományos gáztöltetű fénycsőarmatúrák modern LED fénycsövek fogadására alkalmas változata.

  Masszív ABS anyagból készült burája ellenálló a mechanikai behatásokkal szemben és köszönhetően az anyag kiváló tulajdonságainak, akár gyengén savas lúgos környezetben is alkalmazható. A burát műanyag kapcsok rögzítik a lápatest alapjához, ezáltal a lámpatest bontása gyorsan, könnyen végezhető.

  A termék felszerelhető mennyezetre, mennyezeti-, vagy fali konzolra, de akár az épület tartószerkezeti elemeire is mennyezet nélküli hangárok egyéb ipari létesítmények esetén. Fali szerelési módja is igen gyakori kisebb autószerelő műhelyek garázsok esetén. Magas porszintű termelőüzemek esetén is alkalmazható köszönhetően a burkolat IP65 védettségi besorolásának.

  Az elektromos vezeték bekötésére a lámpatest egyik végén van lehetőség. A vezeték lámpabeste történő csatlakoztatási pontját tömszelence zárja, ezáltal biztosított a víz bejutása ellen. Fontos megjegyezni, hogy a tömszelence megfelelő zárását kör keresztmezcetű vezeték használatával érhetjük el.

  A lámpatest nem tartalmaz beépített fényforrást, azt külön szükséges megvásárolni. Az armatúra LED fénycsövek fogadására gyártották ezért nem tartalmaz sem fojtótekercset sem gyújtót, illetve más típusú tápegységet sem, mivel a LED fénycsövek minden esetben saját belső tápegységgel rendelkeznek.

  A lámpatest alkalmas a piacon beszerezhető szinte bármilyen teljesítményű T8-as 150 cm hosszúságú LED fénycső fogadására. Egyes régebbi, két fénycsöves armatúrák csak mindkét fénycső jelenlétekor voltak képesek működni, a fénycsövek soros bekötése miatt, viszont a LED fénycsőrmatúrák képesek egyetlen fénycsővel is működni, így egy váratlan fénycső meghibásodás esetén a másik, működőképes cső tovább világít.

  Foglalat G13
  Kompatibilis fényforrás 2 x T8
  Kompatibilis fényforrás hossza 150 cm
  Fényforrás Nem tartozék
  Feszültség AC 200-240V
  Sugárzási szög Akár 180° (fényforrástól függ)
  Ajánlott szerelési felület Mennyezet
  Betáplálás Egyoldali
  Anyag ABS+PC
  Típus Led fénycső armatúra
  Felhasználási terület Kültér / Beltér
  Burkolat védelmi osztály IP65
  Bontható Igen
  Méret 1555x128x100 mm
  Gyártói cikkszám MLXCAB993258EVG
  Tanúsítvány CE, EMC, ROHS
  Gyártó HUNILUX
  Garancia idő 2 év