Fénycső armatúra, T8 LED fénycsövekkel kompatibilis, 120cm

  • Bruttó ár: 6.740 Ft / darab

  • Model - Cikkszám - SKU:MLXCAB992236EV

  • Raktárkészlet:0 darab

  • Még nem kapott értékelést

LED fénycső fogadására alkalmas por-, és páramentes, IP65 lámpa armatúra.

A hagyományos gáztöltetű fénycsőarmatúrák modern LED fénycsövek fogadására alkalmas változata.

Masszív ABS anyagból készült burája ellenálló a mechanikai behatásokkal szemben és köszönhetően az anyag kiváló tulajdonságainak, akár gyengén savas lúgos környezetben is alkalmazható. A burát műanyag kapcsok rögzítik a lápatest alapjához, ezáltal a lámpatest bontása gyorsan, könnyen végezhető.

A termék felszerelhető mennyezetre, mennyezeti-, vagy fali konzolra, de akár az épület tartószerkezeti elemeire is mennyezet nélküli hangárok egyéb ipari létesítmények esetén. Fali szerelési módja is igen gyakori kisebb autószerelő műhelyek garázsok esetén. Magas porszintű termelőüzemek esetén is alkalmazható köszönhetően a burkolat IP65 védettségi besorolásának.

Az elektromos vezeték bekötésére a lámpatest egyik végén van lehetőség. A vezeték lámpabeste történő csatlakoztatási pontját tömszelence zárja, ezáltal biztosított a víz bejutása ellen. Fontos megjegyezni, hogy a tömszelence megfelelő zárását kör keresztmezcetű vezeték használatával érhetjük el.

A lámpatest nem tartalmaz beépített fényforrást, azt külön szükséges megvásárolni. Az armatúra LED fénycsövek fogadására gyártották ezért nem tartalmaz sem fojtótekercset sem gyújtót, illetve más típusú tápegységet sem, mivel a LED fénycsövek minden esetben saját belső tápegységgel rendelkeznek.

A lámpatest alkalmas a piacon beszerezhető szinte bármilyen teljesítményű T8-as 150 cm hosszúságú LED fénycső fogadására. Egyes régebbi, két fénycsöves armatúrák csak mindkét fénycső jelenlétekor voltak képesek működni, a fénycsövek soros bekötése miatt, viszont a LED fénycsőrmatúrák képesek egyetlen fénycsővel is működni, így egy váratlan fénycső meghibásodás esetén a másik, működőképes cső tovább világít.

Foglalat G13
Kompatibilis fényforrás 2 x T8
Kompatibilis fényforrás hossza 120 cm
Fényforrás Nem tartozék
Feszültség AC 200-240V
Sugárzási szög Akár 180° (fényforrástól függ)
Ajánlott szerelési felület Mennyezet
Betáplálás Egyoldali
Anyag ABS+PC
Típus Led fénycső armatúra
Felhasználási terület Kültér / Beltér
Burkolat védelmi osztály IP65
Bontható Igen
Méret 1255x128x100 mm
Gyártói cikkszám MLXCAB992236EVG
Tanúsítvány CE, EMC, ROHS
Gyártó HUNILUX
Garancia idő 2 év