Fali távirányító 4 zónás, 230V, mono (Mi-Light) -FUT-T1

 • Bruttó ár: 7.500 Ft / darab

 • Model - Cikkszám - SKU:FUT-T1

 • Raktárkészlet:1 darab

 • Szállítás:1-2 munkanap

 • darab

  • Még nem kapott értékelést

  Fali süllyesztett távirányító, hálózati táplálással (230V)

  Aki már használt valaha Mi-light (MIBOXER) terméket az ismeri a gyártó magas minőségi kivitelben készült termékeinek legalább egyikét. A Mi-light a LED vezérlés élharcosa, termékei a kor igényeit minden téren kielégítik, beszerelésük és használatuk egyszerű, moduláris rendszerű logikán alapul.

  A Mi-light a LED vezérlőihez nem csak hordozható távirányítókat gyárt, hanem rögzíthető fali típusokat is. A fix szerelésű fali távirányítók előnye akkor érvényesül, ha a LED vezérlést olyan közösségi helyen építették ki ahol sokan használhatják a távirányítót és emiatt gyakran elveszhet. Legyen ez a hely egy előadó, vagy játékterem esetleg kaszinó vagy akár egy laza bár.

  Fali négysávos mono-(crom) távirányító hálózati 230 Voltos táplálással.

  Ezt a terméket olyan helyre ajánljuk ahol a LED vezérlők hordozható távirányítója gyakran elveszhet és van fali rögzítési lehetőség 230 Voltos tápforrással.

  A távirányító a vásárlás pillanatában nincs társítva egyetlen vezérlővel sem, így azt első használat előtt társítani (programozni) kell.

  A társítás menete a következő:
  Helyezzen elemeket a távirányítóba. Csatlakoztasson a társítani kívánt vezérlőre egy LED szalagot, csatlakoztasson kikapcsolt tápegységet a vezérlőre, majd helyezze feszültség alá a vezérlőt és ezzel egy időben nyomja le és tartsa lenyomva a használni kívánt csatorna bekapcsológombját 3 másodpercig. A vezérlőre csatlakoztatott LED szalag háromszor fog villanni ha a társítás sikeres volt, amennyiben a villogás elmarad a társítás sikertelen volt és folyamatot meg kell ismételni.

  Esetenként szükségessé válhat bizonyos zónák felcserélése. Ha szeretnénk két zónát felcserélni azokat előbb le kell programozni a vezérlőről. Ez a logikai szétcsatlakoztatás vagy leprogramozás. A leprogramozás után a távirányító és a vezérlő újra társítható az általunk kívánt kiosztásban, az újratársítás menete megegyezik az előzőekben leírtakkal.

  A leprogramozás menete:
  Helyezzük feszültség alá a vezérlőt majd azonnal nyomjuk meg a szétválasztani kívánt csatorna bekapcsológombját egymás után ötször, ha a leprogramozás sikeres volt az adott csatorna LED szalagja tízet fog villanni. Amennyiben nem látunk villanásokat az azt jelenti, hogy a leprogramozási kísérlet nem volt sikeres, ebben az esetben áramtalanítsuk a vezérlőt, majd helyezzük újra feszültség alá és ismét próbáljuk meg ötször egymás után megnyomni a leprogramozni kívánt csatorna bekapcsológombját.

  Csak távirányító, a használathoz külön megvásárolható vezérlő is szükséges

  Termék típus Fali távirányító - hálózati (230V)
  Termék színe Fehér
  Vezérelhető csatornák száma 4 (MONO)
  Készenléti áramfelvétel <15uA
  Működési távolság max. 30m
  Kommunikációs mód RF (rádiófrekvencia)
  Frekvencia 2400-2483.5MHz
  Moduláció GFSK
  Tápellátás 230V
  Kompatibilitás Mi-light Dimmer vezérlőkkel kompatibilis
  Méretek 86*86*20 mm
  Egyedi termékkód ML051
  Gyártói azonosító FUT-T1
  EAN kód 5902082822622
  Gyártó Mi-light (Miboxer)
  Garancia idő 1 év