Fali lámpa, fekete, kültéri, IP44, GU10 foglalattal -7510

  • Bruttó ár: 5.500 Ft / darab

  • Model - Cikkszám - SKU:7510

  • Raktárkészlet:0 darab

  • Még nem kapott értékelést

Kültéri oldalfali lámpatest GU10 foglalattal

A lámpatest szögletes formájú fekete színű, burkolatának anyaga öntött alumínium.

A termék ajánlott felhasználási területe a minimál stílusú épületek oldalfalai, de alkalmazható bármilyen modern vagy rusztikus kert, udvar hangulatvilágításaként, illetve dekorációs fény kialakításához.

A lámpatest könnyedén felszerelhető szinte bármilyen felületre legyen az akár egy homlokzati fal akár egy kerti terasz fából készült oszlopa. A lámpatest külső burkolatának eltávolítása után láthatóvá válnak a rögzítési pontok, illetve lehetőség nyílik az elektromos vezetékeke bekötésére.

Beépített GU10-es foglalata a vásárlás pillanatában izzót, fényforrást nem tartalmaz. A kívánt fényerejű és színhőmérsékletű fényforrást külön szükséges megvásárolni.

A lámpatestbe használható bármilyen teljesítményű szabványos (PAR16) GU10 LED fényforrás legyen az fehér, színes vagy valamilyen SMART LED, viszont egyes első-generációs (ebay-en, piacon vásárolt) SPOT LED fényforrások a magasságuk miatt lehet, hogy nem férnek a lámpatest belsejébe.

A lámpatest beépített mozgásérzékelőt vagy alkonykapcsolót NEM tartalmaz. A lámpatest fali kapcsolóval vagy külön vásárolható mozgásérzékelővel vagy / és alkonykapcsolóval összekapcsolható ezáltal az automatikus be és kikapcsolás ily módon kivitelezhető.

Az elegáns fekete színű por-festett alumínium burkolat védettségi besorolása IP44, ezáltal fröccsenő víznek ellenáll.

Foglalat GU10
Anyag Alumínium
Szín Fekete
Típus Kültéri lámpatest
Szabályozható Fényforrástól függ
Burkolat védelmi osztály IP44
Méret 92 x 68 x 80 mm
Egyedi termékkód 7510
Csoportkód VT-7651
Kiszerelés 1
Súly 0,39
Tárgy térfogat 0,000756
EAN kód 3800157617697
Tanúsítvány CE, EMC, ROHS
Gyártó V-TAC
Garancia idő 2 év