Fali lámpa, fehér, kültéri, IP44, E27 foglalattal -7067

  • Bruttó ár: 6.500 Ft / darab

  • Model - Cikkszám - SKU:7067

  • Raktárkészlet:0 darab

  • Még nem kapott értékelést

Kültéri fali lámpatest E27 foglalattal - Fehér színű

Fehér színű klasszikus lámpatest, az angol kertek gyakori világítóteste.

A lámpatest nem tartalmaz beépített fényforrást ami akkor előny ha magunk szeretnénk megválasztani a világítótestet. A belső E27 foglalat lehetővé teszi, hogy akár filament LED fényforrást vagy láng effekttel rendelkező retrofit LED-et vagy glimmlámpát használjunk ehhez a lámpatesthez.

Amennyiben szabályozható fényerejű LED fényforrást szeretnénk akkor válasszunk dimmer kompatibilis LED fényforrást, fokozatosan szabályozható E27 LED fényforrást vagy SMART izzót.

A lámpatest anyaga öntött alumínium, amelyet fehér védőréteg borít.

A bura anyaga üveg, amely nem rejti el a fényforrást ezáltal használható filament LED izzó, de akár láng effekttel rendelkező fényforrás is. A felhasznált fényforrás függvényében a lámpa fénye lehet meleg fehér, természetes fehér vagy hideg fehér attól függően, hogy milyen fényforrást választunk hozzá, de ha nem tudjuk eldönteni, hogy melyik a legideálisabb fény ami illeszkedik a megvilágítani kívánt területhez, akkor választhatunk akár színes- vagy színváltós- de akár színhőmérséklet szabályzásra alkalmas E27 LED fényforrást is. Ha az utóbb felsorolt termékek egyikét választjuk, tehát színes égőt akkor egy kerti rendezvény, egy nyáresti parti esetén sem kell külön dekorációs fényforrásokról gondoskodunk, hiszen ezzel az egyszerű hétköznapi lámpával is színesebbé tehetjük az estét.

A lámpatest burkolata IP44 védettségi besorolása lehetővé teszi használatát kültéren, azonban figyeljünk a gyártó ajánlására a lámpatest szerelési pozíciójával kapcsolatban.

A lámpatest felszerelhető falra, kerítésre, de akár lámpaoszlopra is a kívánt magasságba.

A lámpatestet a gyártó 220-240V hálózatra tervezte, de amennyiben ezt a lámpát olyan helyre szeretnénk felszerelni ahol biztonsági okokból nem áll rendelkezésre a 220-240V voltos hálózati feszültség, csupán 24V törpefeszültség, a lámpatestet abban az esetben is használhatjuk köszönhetően annak, hogy az utóbbi időben egyre több gyártó kínálatában megtalálhatóak a 24V feszültségről működő E27 fejeléssel gyártott fényforrások.

Amennyiben a lámpatestbe 24V felszültségű elektromos áram bekötésére van csak lehetőség, akkor a lámpatesthez 24V LED fényforrás használata a megoldás.

A termékre a gyártó 3 év cseregaranciát vállal.

Foglalat E27
Teljesítmény Max. 40
Feszültség AC: 220-240V
Anyag Alumínium+Üveg
Szín Fehér
Szabályozható Fényforrástól függ
Burkolat védelmi osztály IP44
Méret 208 x 170 x 360 mm
Egyedi termékkód 7067
Csoportkód VT-749
Kiszerelés 1
Súly 0,98
Tárgy térfogat 0,007998
EAN kód 3800157616201
Tanúsítvány CE, EMC, ROHS
Gyártó V-TAC
Garancia idő 2 év