Elemes fejlámpa, infravörös integetés érzékelővel, 5W -LH02R

 • Bruttó ár: 5.200 Ft / darab

 • Model - Cikkszám - SKU:LH02R

 • Raktárkészlet:0 darab

 • Még nem kapott értékelést

Tölthető fejlámpa érintésmentes kapcsolóval

Az elemes lámpa lemerült, és éppen hétvége van, nincs a közelben nyitva egy bolt sem ahol elemet lehetne vásárolni? Jó lenne tölthető fejlámpa, amelyik ha lemerül akkor újratölthető és nem kell elemet vásárolni hozzá?

Ez a lámpa tökéletes társa lehet ha éppen fényre van szükség barkácsoláskor, a padlás vagy tároló átrendezésekor de vízvezeték szereléskor is praktikus segítség lehet.

A lámpa beépített Li-Ion akkumulátorral működik, ennek köszönhetően ha lemerül, nem kell új elemeket beszerezni, az akkumulátorok újratölthetőek.

A lámpa egyetlen nagy teljesítményű LED fényforrással rendelkezik. A beépített 5 Wattos CREE XPG2 típusú LED chip fényárama 230 Lumen. A középső fehér fényű LED chip mellett látható két 5 milliméteres DIP tokozású infra-LED, valamint fototranzisztor felel az érintésmentes kapcsolásért.

A lámpa tetején két nyomógomb található amelyekből az egyik a különböző fényerők közötti váltást teszi lehetővé. A kapcsológomb hosszú nyomva tartásával a lámpa SOS funkcióba kapcsolható bekapcsolható ami praktikus funkció lehet biciklizés esetén. A gomb rövid megnyomásával be-, illetve kikapcsolhatjuk a folyamatos fényt vagy válthatunk a különböző fényerők között.

A világítási funkciók:

 • 1 gombnyomás – 100%-os fényerő
 • 2 gombnyomás – 50%-os fényerő
 • 3 gombnyomás – 20%-os fényerő
 • 4 gombnyomás – a lámpa kikapcsol
 • A kapcsológomb hosszanti nyomva tartásával a lámpa villogó módba kapcsol

 • A lámpatest tején található második gomb megnyomásával a lámpa érintésmentes kapcsolási funkciója aktiválható. Az érintésmentes kapcsolás aktiválása után a lámpa előtt a kezet elmozdítva a fény be-, illetve ki kapcsolható. Hasznos funkció ha koszos munkát végzünk és csak időközönként van szükség a lámpára, ilyenkor nem kell az bepiszkítani a be-, valamint kikapcsolás miatt, köszönhetően az infravörös mozgásérzékelőnek amely lehetőséget ad, hogy kézzel integető mozdulattal aktiváljuk a fényt vagy éppen kikapcsoljuk, ha éppen nincs szükség rá.

  A lámpa burkolata IP66, ennek köszönhetően a kültéri programok sem tesznek kárt benne.

  A rugalmas fejpánt, valamint a lámpatest kis súlya miatt viselése hosszabb távon sem megerőltető.

  Termékcsalád Elemlámpák
  Fényforrás típus CREE XPG2
  Akkumulátor Li-Pol - 1200mA
  Teljesítmény 5W
  Fényerő (Fényáram) 230 lumen
  Termék színe Zöld
  Burkolat védelmi osztály IP66
  Méretek 61 x 31 x 33
  Egyedi termékkód LH02R
  Gyártó NEDES
  EAN kód 8585040904966
  Garancia idő 2 év