Nanoleaf AuroraMi a Nanoleaf Aurora?

Az Nanoleaf Aurora egy vadonatúj intelligens világítási élmény, teljesen más ellentétben mindazzal amit addig látott. Egy rendkívül egyszerű, de annál innovatívabb találmány, vékony háromszögek amelyek LEGO-szerűen csatlakoztathatóak egymáshoz, ezáltal létrehozható a kívánt alakzat.

Nanoleaf aurora

Nanoleaf Aurora, egy teljesen új, intelligens világítástechnikai termék, melynek segítségével megvilágíthatja lakását. A moduláris fénypanelek számtalan színben tudnak világítani. Ha szeretne zöldet vagy azúrkék fényt esetleg a napkelte hangulatát akarja szobája falára varázsolni akkor azt ezzel az eszközzel megteheti. Ez a tökéletes világítástechnikai termék azok számára, akik szeretik a különlegességeket, szzeretik maguk alakítani a lakókörnyezetüket, illetve azok aszámára akik szeretnék javítani életminőségüket vagy csupán egy kis szórakozásra vágynak és izgalmat szeretnének adni a lakás bármelyik helyiségének.

Ébredjen a napkelte fényére, játsszon a lenyűgöző színekkel, és hangolja a világítást a nap bármely szakában a saját hangulatához.

Nanoleaf aurora reggeli fény

Használja ezt az eszközt csörgőóra helyett és vége a rettegésnek a reggeli ébresztő miatt, ez lehet a legkellemesebb ébresztőórája. Beállíthatja, hogy a panelek a naphoz hasonlóan lassan emeljék fényüket így már a reggel első pillanatai is olyan kellemesek lehetnek mintha a természetben ébredne.

Hogyan működik?

Kapcsolja össze a háromszög alakú paneleket, bármilyen formában ahogyan csak szeretné. Könnyen szerelhető bármilyen sík felületre rögzíthető a mellékelt kétoldali ragasztószalag segítségével.


Teljesen testre szabhatja a világítást egyetlen alkalmazáson belül, készíthet fényjátékot, élményeit megoszthatja vendégeivel, mintha saját közönsége lenne.

Nanoleaf aurora hangulatfény

Vezérelheti a fényeket Siri, Amazon Alexa vagy Google Assistant segítségével. Vagy használja a fizikai vezérlő kapcsológombját. Kapcsolja be és ki az Aurorát hangutasításokkal és állítsa be a kívánt színt vagy ritmust.

Hang ami látható? Igen.

A Rhythm kiegészítő modul átalakítja a zenét fénnyé. Csatlakoztassa, kapcsolja be, és indítson el egy káprázatos fényélményt.


Mi a Rhythm és hogyan működik?

A Rhythm egy csúcstechnológiájú kiegészítő, amely egy generációval ezelőtt még egy egész garázst megtöltött volna, de most csupán néhány centiméteres adapter ami a hangot vezérlőjelekké és ezáltal fénnyé alakítja.

Nanoleaf aurora rhythm

Csatlakoztassa a Rhythm modult bármelyik panelhez és hagyja, hogy működjön! Reagál az összes műfaj zenéjére valós időben. Merüljön el a fény szimfóniájába ezekkel a nagyszerű panelekkel.

A fények reagálnak a zajokra, és a szín a hangtól függően változik. Összecsaphatja a kezeit és egy rövid fény robbanást láthat vörös fényben, vagy lépkedhet a padlón és a panelek lágy kékes fényben lüktetnek.

A Nanoleaf Aurora Rhythm rendszerrel bármelyik helységet valóságos fényárban úszó táncklubbá alakíthat, amely tele van színnel és fénnyel és ami pulzál a zenére. A szobáját akár nyugodt szentélyé alakíthatja, ahol a lágy meleg színek lassan változnak és diszkréten ragyognak, növelve ezzel a nyugalom érzését, de használhatja a rendszert, hogy gazdagítsa a filmnézés vagy egy videojáték élményét, de programozhatja az Aurora paneleket villogásra és lüktetésre ahogy a hanghatások fellépnek.

A Nanoleaf Aurora indítócsomag kilenc háromszög alakú panelt, vezérlőt és a panelek összekapcsolására alkalmas csatlakozót tartalmaz. A panelek minden oldalán van egy csatlakozási pont, így gyakorlatilag nincs korlátozás arra vonatkozóan, hogyan rendezi őket.

Nanoleaf aurora kezdőcsomag

Minden panel, minden oldala 25cm hosszúságú és kevesebb mint 1cm vastag, képes több millió színt előállítani, valamint a fehér fényt 1200 és 6500 Kelvin között képes fokozatmentesen visszaadni. Az egyes panelek sarkai azonban nem világítanak, ami nem vesz el a szépségből, inkább hozzáad, egyedi különleges megjelenést.

Ha összekapcsolja az összes panelt egy vízszintes felületen kipróbálhatja, de ha a falra vagy a mennyezetre szerelné akkor használja a csomagban található habszivacs ragasztószalagokat mert a csatlakozók nem képesek a panelek súlyát megtartani. Tehát a készletben található kétoldalas habszalag ragasztóval könnyedén felhelyezheti szinte bármilyen felületre.

Nanoleaf aurora

Akár lágyabb fényélményt szeretne, akár lüktető színeket használja a Nanoleaf alkalmazást amelynek segítségével kiválaszthatja az előre beállított színsémákat (ilyenek például a Color Burst, az Forest vagy a Romantic). A Color Burst például lassan megvilágítja az összes panelt egy színben, majd fokozatosan átváltja azokat más színekre, de ha a hangmodult használja akkor válogathat Rhythm színsémáiból.

Beállítás és telepítés.

Könnyű telepíteni a Nanoleaf Aurora paneleket. Könnyen összerakhatjuk és akár később is áthelyezhetjük más helyre. Az Aurora felszerelésének folyamata elég gyors. Első alkalommal csatlakoztatja a fő vezérlőt, és kapcsolja rá az egyik panelt, várja meg, amíg az inicializálódik, majd párosítsa a telefonnal az alkalmazáson keresztül. Ezután csatlakoztasson annyi panelt, amennyit szeretne. A kiinduló készlet 9 panelt tartalmaz, de vannak nagyobb csomagok is, illetve létezik kiegészítő bővítő csomag csupán 3 panellel. A kis összekötő linkerek a panelek oldalainak közepén található mindegyik csatlakozóba beilleszthetőek és reverzibilisek, így nem kell aggódnia, hogy milyen módon helyezze be azokat és a paneleknél sem számít, hogy melyiket-melyikhez csatlakoztatta.

Nanoleaf aurora modern

A háromszög alakú panelek jól illeszkednek egymáshoz és rengeteg mintázatot készíthet vele. Több száz vagány ötletet és inspirációt meríthet a gyártó weboldaláról, vagy a közösségi média oldalairól.

Nanoleaf aurora étterem

Használhatja otthonában, egy irodában vagy akár egy étteremben.