MiBoxer - MiLightAkik már tervezetek vagy telepítettek valaha minőségi LED szalagokból és azokhoz tartozó kiegészítőkből összeállított világítási rendszer, azok számára valószínűleg nem cseng idegenként a MiLight márkanév.

A MiLight (újabban MiBoxer) termékek a színes-fényű LED világítási rendszerek egyik kiemelkedő minőségű termékcsaládja. A termékeket Kínában tervezik és gyártják, de ez nem a piacos olcsó ázsiai tömegtermék. A MiLight termékek jól megtervezett, minőségi kivételezést lehetővé tevő smart világítási termékek.

MiBoxer MiBoxer

A termékek gyártója a Futlight Optoelectronics Co., Ltd. egy Kinai high-tech cég amelynek központi irodája Shenzhen városában található és egyik fő profilja az intelligens LED lámpák tervezése és gyártása. Legismertebb termékei a professzionális LED szalag vezérlők, távirányítók és intelligens bel-, valamint kültéri LED fényforrások.

A gyártó saját innovatív fejlesztőrészleget tart fent ahol a kor igényeinek kielégítésére alkalmas professzionális LED fényforrásokat terveznek. A gyártó minden terméke vezeték nélküli technológiára épül, távvezérlővel és okostelefonra írt alkalmazássokkal működtethető rendszerbe kapcsolható.

A gyártás során, magas kritériumoknak megfelelő QC (minőség -ellenőrzés) került bevezetésre, amelynek célja annak biztosítása, hogy a gyártott termék tökéletesen megfelel az előre meghatározott minőségi kritériumoknak, amelynek eredménye a 100%-os ügyfelelégedettség.

Termékek kiváló minőségének köszönhetően jó hírnévvel rendelkeznek egész Európában, Észak -Amerikában, Dél -Amerikában, Ausztráliában és Ázsiában. Minden termék CE és ROHS jóváhagyással kerül forgalomba.

A cég rövid története

  • 2009 - a Futlight Optoelectronics Co., Ltd megalapítása
  • 2012 - Shenzhen Xin Cai Yi Technology Co., Ltd. bejegyzése
  • 2013 - a MiLight márka bejegyzése
  • 2016 - bejegyzésre kerül a MiBoxer márka
  • 2017 - a cég megkapta az ISO9001 minőségirányítási rendszer tanúsítványát

Küldetése

Küldetésük, hogy megkönnyítsék és kényelmesebbé tegyék a mindennapi életet. Intelligens LED világítási megoldásaik és intelligens akkumulátortöltőik stresszmentessé tehetik az életet. Alapértékeik az őszinteség, az integritás, az odaadás és a barátságos viselkedés minden esetben tiszteletben tartva a partnereik és a vásárlóik igényeit. Elmondásik szerint mindig arra törekednek, hogy ügyfeleik elégedettsége érdekében a legjobb, az igényeknek leginkább megfelelő minőségűitermékeket hozzák létre.

A gyártó célja, hogy úgy haladjon az innováció és a tökéletesség felé, hogy minden pillanatban odafigyeljen a vásárlóira. Minden esetben a minőséget részesítik előnyben, és fontos számukra, hogy együttműködések minden résztvevő fél részére előnyösek legyenek. A Shenzhen Kínában található Futlight Optoelectronics Co., Limited egy csúcstechnológiai vállalkozás, amely intelligens LED -világítás fejlesztésére, gyártására és kereskedelmére szakosodott.

A MiBoxer márkanév bevezetésekor azt nyilatkozta a gyártó, hogy a megújuló termékcsalád a nevéhez hasonlóan olyan lesz, mint egy bokszoló, és eredeti ötleteken alapuló, az ügyfelek igényeinek megfelelő kiváló minőségű termékeivel és versenyképes áraival átveszi a piac irányítását.

A MiBoxer - MiLight termékek végtelen listája

A gyártó legismertebb termékei a LED szalag vezérlők és az ezekhez kapcsolódó távirányítók, de a kínálatban megtalálható rengeteg más a világításvezérléssel kapcsolatos termék, valamint vezérlőkkel szerelt fényforrások (RGB (RGBW) - E27 izzók, Gu10 izzók, távirányítható színes-fényű LED panelek, illetve reflektorok és sok más intelligens termék).

MiBoxer fali távirányító és vezérlő MiBoxer fali távirányító és vezérlő

Miben különböznek ennek a gyártónak a termékei az átlagos vezérlő távirányító-párostól? Minden vezérlő és minden távirányító külön megvásárolható, gyárilag nincsenek párosítva, azonban bármelyen egymással kompatibilis eszköz összetársítható egymással. Mit jelent ez pontosan? Vegyünk egy konkrét példát. Képzeljük el hogy egy napon úgy döntünk, LED szalagot telepítünk a konyhapult alsó peremére és ezt távirányítóval szeretnénk vezérelni. Ha elhatároztuk, hogy egyszínű vagy többszínű LED szalagot szeretnénk akkor már el is döntöttük, hogy milyen vezérlőre van szükségünk (egyszínű szalag esetén pl. FUT036 vezérlő és azzal kompatibilis pl. FUT007 hordozható távirányító).

Megvásároljuk a termékeket, felszereljük, első bekapcsoláskor összetársítjuk a vezérlőt és a távirányítót és elkezdjük használni, aztán néhány nap múlva annyira tetszik a megvalósított világítási egységünk, hogy úgy döntünk kellene egy surlófény a konyhafalra. Vásárolunk egy tápegységet pár méter LED szalagot és egy FUT036 vezérlőt. Felszereljük a termékeket és a már meglévő távirányítónkat összetársítjuk az újonnan létrehozott egységgel és egyetlen távirányítóval vezérlünk két különálló fényforrást. Aztán a sort folytathatjuk tovább mivel a kiválasztott távirányítónk négy különálló egység vezérlésére alkalmas, de léteznek nyolc, valamint tizenhat csatornás távirányítók is.

A MiBoxer - MiLight fényforrások és LED szalag vezérlők távirányítóval kapcsolható és szabályozható egységek, amelyekhez a gyártó egy új innovatív terméket fejlesztett, a megjelenés és piacra-vezetés pillanatában egyedülálló volt a maga nemében. Egy olyan átjárót tervezett amely a már kiépített távirányítós rendszerhez képes kapcsolódni és megnyitni azt a világ felé, hogy egy telefonos applikációval vezérelhető legyen. Ez a termék nem más mint a MiLight Wifi iBOX (WL-Box1) adapter.

MiBoxer Wifi csatoló MiBoxer Wifi csatoló

Egy adapter, amely képes kapcsolódni a Wifi hálózatra és telefon-applikációból vezérelhető, a vezérlés hatására pedig ugyanolyan jelet sugároz mint egy távirányító ezáltal a felépített rendszert nem kell átépíteni, csipán a közeben elhelyezni az iBOX adaptert, konfigurálni és már használható is.

Ebből a rövid leírásból is látható, hogy a MiBoxer - MiLight termékek könnyen telepíthetőek, jó a termékek közötti átjárhatóság (kompatibilitás), ezáltal számtalan különféle vezérlési változat megvalósítható a termékcsalád megfelelő egységeinek párosításával.