Bluetooth hangszóró, fekete 5W -7725

 • Bruttó ár: 7.810 Ft / darab

 • Model - Cikkszám - SKU:7725

 • Raktárkészlet:0 darab

 • Még nem kapott értékelést

Hordozható vezeték nélküli Bluetooth hangszóró

A bluetooth hangszórók és az azokat támogató hanglejátszó eszközök tagadhatatlanul az utóbbi évek legsikeresebb audio termékei. Népszerűségüket talán a hordozhatóságuknak köszönhetik, hiszen a technikai fejlődésben még soha nem volt ekkora szabadság a hanglejátszó eszközök terén.

Kiváló hangzásuk mellett kompakt megjelenésüknek is köszönhetik ezt a mindent elsöprő népszerűséget. A kis méret mellett sokszor meglepően nagy hangteljesítmény jellemzi a termékcsoport egyes tagjait.

Legyen szó otthoni relaxálásról, vagy egy csöndes teraszon egy forró kávé mellett eltöltött időről, a hordozható Bluetooth hangszórók bárhol emelhetik a hely hangulatát, hiszen mindenki számára a legkedveltebb hangokat fogják visszaadni, legyen az akár egy lassú muzsika halk, lágy dallama, vagy egy rockbanda őrületes zenei játéka.

A Bluetooth zenelejátszó eszközök vezetékek nélküli használatával együtt járó szabadságot talán már senkivel nem kell megismertetni, hiszen aki egyszer is kipróbálta tudja milyen élmény az ha a kedvenc dallamok lejátszása közben, felkaphatjuk az eszközt és megszakítás nélkül évezve a zene nyújtotta élményt haladhatunk a lakás egyik helyiségéből a másikba, vagy akár azon kívülre is.

A kisméretű lejátszókat magunkkal vihetjük, a napi edzésre, vagy akár egy táncpróbára is, hiszen akár egy sporttáska zsebében is elférhet. Használhatjuk a lakásban, teraszon, kertben vagy egy piknik során egy parkban, esetleg a buszmegállóbban várakozva.

Amennyiben olyan terméket választottunk amelyik nem csak hangzásban kiváló de esztétikai megjelenése is lenyűgöző, akkor nem a csak használat során élvezhetjük a tulajdonágait, hiszen formájából kifolyólag egy polc éke lehet, ezáltal a napszaktól függetlenül akár egy  csöndes pillanatában is elkápráztathatja az általa nyújtott vizuális élmény.

Ha egy tárgy nem csak formailag, illetve a tőle elvárt és megszokott tulajdonságokban jeleskedik, hanem új eddig talán ismeretlen technológiai lehetőségek kapuit nyitja meg akkor arról kijelenthetjük, hogy egy remek eszköz és ha ezekhez a tulajdonságokhoz egy elfogadható ár is társul akkor az egy kiváló ár-érték arányú remek termék.

Ez a termék rendelkezik a Bluetooth hanglejátszó eszközök egy igen új és ritka tulajdonságával, a TWS funkcióval. A TWS lehetőséget ad arra, hogy két hangszórót összekapcsoljuk, természetesen nem fizikai, kapcsolatról beszélünk, hanem rádiófrekvenciás logikai kommunikációs kapcsolatról, amikor is a két összekapcsolt lejátszó egy rendszerként sztereó hangzást létrehozva együtt dolgozik.

A blooetooth hangszórók egyik hátránya volt régebben, hogy méretükből adódóan csak egyetlen hangszórót tartalmaztak, illetve később egyes modellek már kettőt, de a két hangleadó eszköz esetenként még így is túl közel volt egymáshoz ezáltal ezek nem minden esetben voltak képesek megfelelő sztereó élmény létrehozására. A TWS funkciónak köszönhetően, már nem kell aggódniuk azoknak sem akik a hordozhatóság szabadsága mellett is tökéletes sztereó hanghatásra vágynak hiszen ez az eszköz képes kapcsolódni egy másik hasonló eszközzel és ezáltal már nem csak egyetlen hanem két hangforrásból sztereó hatás mellett képes a zene lejátszására.

A termék előlapján található érintés vezérelt funkciógombok a következők:

 • Mód / TWS
 • Visszalépés – hangerő csökkentése
 • Be-, Ki kapcsolás, lejátszás, szünet, telefon
 • Előrelépés – hangerő növelése
A hátoldalon elhelyezkedő kapcsoló és csatlakozók listája:

 • Főkapcsoló (Be-, Ki kapcsolás)
 • Micro SD (TransFlash) kártyafogadó egység
 • Töltési port (MicroUsb bemenet)
 • AUX port (vezetékes hangbemenet)
A lejátszó érintőgombjai bekapcsolt állapotban halvány kék színnel világítanak ezzel megkönnyítve a funkciók közötti váltást, illetve a hangerő szabályzását.

Ha rendelkezik két azonos típusú Bluetooth hanglejátszó eszközzel és szeretné elvezni a sztereó hanghatás nyújtotta élményeket akkor kapcsolja be mindkét hangszórót majd, az egyik eszközön nyomja meg az M (Mód/TFS) gombot. Várja meg míg a két eszköz csatlakozik egymáshoz, majd ezután párosíthatja az eszközöket a mobiltelefonjával vagy más hangszolgáltató egységgel.

A hangszórók működésének alapfeltétele a belső akkumulátorának töltöttsége, amit a hátoldalon található microUSB porton keresztül végezhet. A teljes töltési idő megközelítőleg 3-4 órát vesz igénybe ezt követően az eszköz a hangerő függvényében meghatározott ideig alkalmas használatra, az belső energiatároló egység lemerülése után az újratölthető.

A csomag tartalmazza a töltéshez szükséges microUSB kábelt, amelynek segítségével az eszköz számítógépről, vagy hálózati USB töltőről újratölthető. A csomag nem tartalmaz hálózati töltőt.

A készülék teljesítménye 5W. A beépített akkumulátor kapacitása: 1200mAh. Méretei a következők: magasság – 135 milliméter, szélesség 120 milliméter, vastagság – 60 milliméter.

Áram 3.7A
Kimenet 5W
Bemeneti feszültség DC: 5V
Szín Fekete
Elem kapacitás 1200mAh újratölthető
Érzékelési távolság Akár 10 méter
Méret 120 x 60 x 230 mm
Egyedi termékkód 7725
Csoportkód VT-6133
Kiszerelés 1
Súly 0,604
Tárgy térfogat 0,00351
EAN kód 3800157647854
Tanúsítvány CE, EMC, ROHS
Gyártó V-TAC
Garancia idő 1 év