LUTEC, az elegancia fénye

A LUTEC lámpákat talán kevesen ismerik, de aki egyszer találkozott már ezzel a termékcsaláddal arra biztosan mély érzelmi hatást gyakorolt. A LUTEC márkanév a Ningbo UTEC Electric Co., LTD tulajdona amelynek székhelye Kína egyik keleti tartományában Zhejiang-ban, egészen pontosan Yuyao-ban található.

LUTEC lámpa

A cég törekvése, hogy olyan termékcsaládot hozzon létre amely győzelemre vezeti mind az ügyfeleket mind a cég munkatársait.

A vállalat kezdeti időben alumínium öntéssel foglalkozott amikor elkezdett klasszikus kerti lámpákat gyártani, felhasználva a többéves öntéstechnikában szerzett tapasztalatát.

LUTEC kerti lámpa

A gyártási folyamatot és termékeket folyamatosan fejlesztették és egyre magasabb minőségi szintre emelték, míg 1996-ban már megfeleltek a nemzetközi szabványoknak így elindíthatták az első exportot.

A Yuyao-i gyár 2001-ben az addigi gyártási koncepciót újragondolva már nem csak a gyártási technológia fejlesztésére összpontosított. Fontosnak tartotta, hogy a termékek nem csak minőségi praktikus lámpák legyenek, hanem formaviláguk is megfeleljen a kor igényeinek és lélegzetelállító szépségük magával ragadja a felhasználókat így a modern kerti lámpák fejlesztésre és gyártására új irányvonalat vett.

2009-ben elindult egy törekvés a LUTEC márkanév elindítására.

LUTEC márkanév 2010-ben indult, építészeti, architekturális lámpatestek gyártásra összpontosítva ennek tudatában a felhasznált világítástechnikai részegységek a kor legfejlettebb technológiai összetevőit tartalmazták.

LUTEC oldalfali lámpa

A megrendelések fokozatos növekedésének eredményeképpen 2012-ben a vállalat létrehozta második gyárát teljes mértékben a jövőbeli fejlesztéseknek szentelve azt.

LUTEC lámpa

A LUTEC lámpatesteket magas minőség jellemzi, megállják helyüket bármilyen magas színvonalú környezetben és kiemelkedő esztétikai élményt nyújtanak. Természetesen a LUTEC futurisztikus, modern jövőt idéző lámpatestei mellett a gyártó fontosnak tartja a tradicionális formavilágot kedvelők magas színvonalú kiszolgálását egy olyan minőségi termékcsaláddal amely nem csak a vásárlás pillanatában tűnik megfelelőnek, hanem több éves használat esetén is ugyanolyan minőségi mutatók jellemzik.

LUTEC modern lámpa