Avide Sophie távirányítós mennyezeti lámpa 113W (56.5+56.5)

 • Bruttó ár: 33.000 Ft / darab

 • Model - Cikkszám - SKU:ADO3S-113W-SO-2-4G

 • Raktárkészlet:11 darab

 • Szállítás:1-2 munkanap

 • darab
  • A termék szállítása ingyenes!

  • Még nem kapott értékelést

  Avide SOPHIE távirányítós mennyezeti DESIGN lámpa.

  A gyártótól már megszokott magas minőségi kivitelben készült mennyezeti lámpa. Megjelenésében a termékcsalád többi tagjához hasonul, de mint minden változat így ez is egyedi, különleges formai kivitellel készül.

  A lámpatest domináns anyaga öntött akril, amely jó fényhomogenizáló tulajdonsággal rendelkezik, ennek köszönhetően az élek megvilágítása egyenletes, a lámpatest belsejében elhelyezett SMD LED chipek fénye folytonos vonalszerű fénnyé konvertálódik.

  A lámpa hagyományos fali kapcsolóval is működtethető, azonban így használva azt, minden bekapcsoláskor az előre programozott színhőmérsékleti változatok között léptet. A gyártó egy távirányítót is elhelyez a termék csomagjában amely több funkció használatát is lehetővé teszi.

  A távirányítót az első használat előtt társítani kell. Ameddig a társítás nem történik meg a lámpa nem vezérelhető távirányító segítségével. A távirányító 2 darab AAA típusú elemmel működtethető.

  A lámpa felszerelése után azt a fali kapcsolóval ki kell kapcsolni. A távirányítóba be kell helyezni az elemeket, majd a lámpa fali kapcsolóval történő bekapcsolását követően azonnal meg kell nyomni (egyszer röviden) a távirányító közepén található rádiófrekvenciás jellel ellátott gombot. Ha társítás létrejött a lámpa több alkalommal felvillan és a távirányítóval vezérelhető. Amennyiben a villanás nem tapasztalható és a távirányító továbbra sem képes vezérelni a lámpát akkor a társítási folyamatot meg kell ismételni.

  A távirányító a társítási folyamathoz hasonló folyamattal le is választható a lámpáról. A leválasztáshoz a fali kapcsolóval ki kell kapcsolni a lámpát, majd néhány másodperc múlva bekapcsolni és ezzel egyidejűleg (legalább 5 másodpercen belül) több alkalommal megnyomni a rádiófrekvenciás jellel ellátott gombot. Ha a leválasztási folyamat sikeres volt akkor a lámpa többször felvillan és ezt követően a távirányítóra nem reagál, azzal nem kapcsolható ki és egyéb funkciók sem használhatóak.

  A távirányító társítási és leválasztási folyamata akárhányszor elvégezhető.

  A távirányítóval a lámpa be-, és kikapcsolható, színhőmérséklete, valamint fényereje megváltoztatható, valamint elalvás időzítő is aktiválható ennek segítségével.

  A lámpa teljes fogyasztása 113 Watt amely természetes fehér fény esetén érhető el. A lámpatestbe két 56,5 Watt teljesítményű LED sort épített a gyártó, egy hideg fehér fényűt és egy meleg fehér fényűt. A lámpa hideg-, vagy meleg fehér fény esetén 56,5 Watt fogyasztású és 2825 Lumen fényáram leadására képes de természetes fehér fény esetén a két LED sor együttes működtetésével a fogyasztás eléri a 113 Watt-ot és a leadott fényáram is eléri a lámpa maximumát amely nem kevesebb mint 5650 Lumen.

  A termék négy csavar rögzítésével egyszerűen felszerelhető, de elektromos hálózatba történő csatlakoztatását csak szakképzett villanyszerelő végezheti.

  Termékcsalád Mennyezeti lámpa
  Termék neve Avide Sophie
  Teljesítmény 113W (56,5W+56,5W)
  Feszültség 230 Volt (50/60Hz)
  Frekvencia 50/60Hz
  Fény színe Állítható színhőmérsékletű
  Színhőmérséklet 2600-6500K
  Fényerő (Fényáram) - Fényáram Max. 7300 lumen (Természetes fehér fény esetén)
  Színvisszaadási index - CRI >80
  Sugárzási szög 120 °
  Anyag Akrill + Fém
  Forma Négyzetek
  Szín Fehér
  Tartószerkezet anyaga Fém
  Bura színe Opál
  Szabályozható Igen - távirányítóval
  Színhőmérséklet szabályzás Távirányítóval
  Színhőmérséklet váltás Fali kapcsolóval
  Tartozék RF Távirányító
  Burkolat védelmi osztály IP20
  Felhasználás helye Beltéri
  Élettartam 25 000 óra
  Kapcsolási ciklusok >15000
  Vastagság 65 mm
  Átmérő 485 mm
  Egyedi termékkód ADO3S-113W-SO-2-4G
  Gyártói cikkszám ADO3S-113W-SO-2.4G
  EAN kód 5999097928425
  Energia osztály A+
  Gyártó Avide
  Garancia idő 2 év