Avide Sheron távirányítós mennyezeti lámpa 90W (45+45)

 • Bruttó ár: 29.990 Ft / darab

 • Model - Cikkszám - SKU:ADO3S-90W-SHR-2-4G

 • Raktárkészlet:3 darab

 • Szállítás:1-2 munkanap

 • darab
  • A termék szállítása ingyenes!

  • Még nem kapott értékelést

  Avide Sheron mennyezeti lámpa változtatható színhőmérséklettel és fényerő-szabályozhatósági lehetőséggel.

  A lámpa beépített fényforrásainak köszönhetően nem igényel egyéb kiegészítőt, így nincs rejtett költség, nincs fényforrás kompatibilitási probléma.

  A beépített minőségi LED élettartama 25000 óra, ennek köszönhetően ez a különleges lámpa sokáig szolgálhat nem csak fényforrásként, de hangulatteremtő dekorációs kiegészítője is lehet bármely modern helyiségnek.

  A termék saját vezérlőegységet is kapott amelyhez a gyártó a csomagban egy távirányítót is elhelyez. A távirányítóval lehetőség van a fényforrás be-, valamint kikapcsolására, fényerő és színhőmérséklet szabályzásra, valamint éjszakai módba történő váltásra és időzített világítási funkció aktiválására.

  A távirányító RF, azaz rádiófrekvenciás alapon működik, ennek köszönhetően használatakor nem szükséges az irányba állítani, tetszőleges pozícióban tartva képes a lámpatestet kapcsolni – vezérelni.

  A távirányítót és a lámpát az első használatkor társítani kell. A lámpa fali kapcsolóval történő bekapcsolását követő 5 másodpercen belül a távirányítón meg kell nyomni az iránygombok közepén elhelyezett kör formájú gombot (RF sugárzó jel piktogram).

  A távirányító felső részén található két gomb szolgál a fényforrás be- valamint kikapcsolására. A jobb, illetve bal oldali iránygombokkal szabályozható a lámpa színhőmérséklete, míg a le-, fel gombok a fényerő szabályzására szolgálnak. A bal alsó három gomb, fentről lefelé haladva a következő előreprogramozott módokra történő váltást teszi lehetővé: hideg fehér színhőmérséklet (hópehely piktogram), meleg fehér színhőmérséklet (nap piktogram), teljes – 100% fényerőre történő váltás – természetes fehér fény (100% feliratú gomb). A jobb alsó gombok, fentről lefelé haladva a következő funkciókra szolgálnak: éjszakai mód (hold piktogram), időzítő (óra piktogram), 50% fényerő.

  A lámpatest felszerelése.
  A lámpatesthez a gyártó egy keresztformájú tartókonzolt mellékel, amelyet felszerelés előtt el kell távolítani a lámpatest hátoldaláról. A tartókonzolt ajánlott négy ponton rögzíteni a kívánt felületre, a felület anyagának és szilárdságának megfelelő rögzítőelem csavar párossal. A tartókonzol felhelyezését követi a lámpa elektromos hálózatra történő csatlakoztatása. A lámpatest bekötővezetékein sorkapocs található. A konzol rögzítése után, annak négy végpontján található metrikus csavart ajánlott a konzolban hagyni, így a lámpatest egy csavaró mozdulattal felhelyezhető és a csavarok megszorításával rögzíthető.

  Termékcsalád Mennyezeti lámpa
  Termék neve Avide Sheron
  Teljesítmény 90W
  Feszültség 230 Volt (50/60Hz)
  Frekvencia 50/60Hz
  Fény színe Állítható színhőmérsékletű
  Színhőmérséklet 2600-6500K
  Fényerő (Fényáram) - Fényáram 6150 lumen
  Színvisszaadási index - CRI >80
  Sugárzási szög 120 °
  Anyag Akril + Fém
  Forma Csillagszerű
  Szín Fehér
  Tartószerkezet anyaga Fém
  Bura színe Opál
  Szabályozható Igen - távirányítóval
  Színhőmérséklet szabályzás Távirányítóval
  Színhőmérséklet váltás Fali kapcsolóval
  Tartozék RF Távirányító
  Burkolat védelmi osztály IP20
  Felhasználás helye Beltéri
  Élettartam 25 000 óra
  Kapcsolási ciklusok >15000
  Vastagság 55 mm
  Átmérő 520 mm
  Egyedi termékkód ADO3S-76W-OLV-2-4G
  EAN kód 5999097920283
  Energia osztály A+
  Gyártó Avide
  Garancia idő 2 év