Avide Nansy távirányítós mennyezeti lámpa 92W (46+46)

  • Bruttó ár: 34.990 Ft / darab

  • Model - Cikkszám - SKU:ADO3S-92W-NAN-2-4G

  • Raktárkészlet:0 darab

  • Még nem kapott értékelést

Avide Nansy mennyezeti lámpa változtatható színhőmérséklettel és fényerő-szabályozhatósági lehetőséggel.

A lámpa beépített fényforrásainak köszönhetően nem igényel egyéb kiegészítőt, így nincs rejtett költség, nincs fényforrás kompatibilitási probléma.

A beépített minőségi LED élettartama 25000 óra, ennek köszönhetően ez a különleges lámpa sokáig szolgálhat nem csak fényforrásként, de hangulatteremtő dekorációs kiegészítője is lehet bármely modern helyiségnek.

A termék saját vezérlőegységet is kapott amelyhez a gyártó a csomagban egy távirányítót is elhelyez. A távirányítóval lehetőség van a fényforrás be-, valamint kikapcsolására, fényerő és színhőmérséklet szabályzásra, valamint éjszakai módba történő váltásra és időzített világítási funkció aktiválására.

A távirányító RF, azaz rádiófrekvenciás alapon működik, ennek köszönhetően használatakor nem szükséges az irányba állítani, tetszőleges pozícióban tartva képes a lámpatestet kapcsolni – vezérelni.

A távirányítót és a lámpát az első használatkor társítani kell. A lámpa fali kapcsolóval történő bekapcsolását követő 5 másodpercen belül a távirányítón meg kell nyomni az iránygombok közepén elhelyezett kör formájú gombot (RF sugárzó jel piktogram).

A távirányító felső részén található két gomb szolgál a fényforrás be- valamint kikapcsolására. A jobb, illetve bal oldali iránygombokkal szabályozható a lámpa színhőmérséklete, míg a le-, fel gombok a fényerő szabályzására szolgálnak. A bal alsó három gomb, fentről lefelé haladva a következő előreprogramozott módokra történő váltást teszi lehetővé: hideg fehér színhőmérséklet (hópehely piktogram), meleg fehér színhőmérséklet (nap piktogram), teljes – 100% fényerőre történő váltás – természetes fehér fény (100% feliratú gomb). A jobb alsó gombok, fentről lefelé haladva a következő funkciókra szolgálnak: éjszakai mód (hold piktogram), időzítő (óra piktogram), 50% fényerő.

A lámpatest felszerelése.
A lámpatesthez a gyártó egy keresztformájú tartókonzolt mellékel, amelyet felszerelés előtt el kell távolítani a lámpatest hátoldaláról. A tartókonzolt ajánlott négy ponton rögzíteni a kívánt felületre, a felület anyagának és szilárdságának megfelelő rögzítőelem csavar párossal. A tartókonzol felhelyezését követi a lámpa elektromos hálózatra történő csatlakoztatása. A lámpatest bekötővezetékein sorkapocs található. A konzol rögzítése után, annak négy végpontján található metrikus csavart ajánlott a konzolban hagyni, így a lámpatest egy csavaró mozdulattal felhelyezhető és a csavarok megszorításával rögzíthető.

Termékcsalád Mennyezeti lámpa
Termék neve Avide Nansy
Teljesítmény 92W
Feszültség 230 Volt (50/60Hz)
Frekvencia 50/60Hz
Fény színe Állítható színhőmérsékletű
Színhőmérséklet 2600-6500K
Fényerő (Fényáram) - Fényáram 7500 lumen
Színvisszaadási index - CRI >80
Sugárzási szög 120 °
Anyag Akril + Fém
Forma Négyzet
Szín Fehér
Tartószerkezet anyaga Fém
Bura színe Opál
Szabályozható Igen - távirányítóval
Színhőmérséklet szabályzás Távirányítóval
Színhőmérséklet váltás Fali kapcsolóval
Tartozék RF Távirányító
Burkolat védelmi osztály IP20
Felhasználás helye Beltéri
Élettartam 25 000 óra
Kapcsolási ciklusok >15000
Vastagság 66 mm
Átmérő 520 mm
Egyedi termékkód ADO3S-92W-NAN-2-4G
EAN kód 5999097923840
Energia osztály A
Gyártó Avide
Garancia idő 2 év