Asztali lámpa, váltható színhőmérsékletű, arany színű díszítéssel -7099

  • Bruttó ár: 4.500 Ft / darab

  • Model - Cikkszám - SKU:7099

  • Raktárkészlet:0 darab

  • Még nem kapott értékelést

Érintőkapcsolós, változtatható színhőmérsékletű, kis helyigényű íróasztali LED lámpa.

Az asztali lámpák nem csak egyszerű fényforrások, segítségükkel jobban tudunk a feladatokra koncentrálni, a hatékony és kényelmes munkavégzés alapfeltételei.

A termék fehér színű burkolatát részben arany borítás díszíti, amely jól igazodik, bármilyen irodai vagy otthoni környezethez.

Esztétikus mégis letisztult formatervezése, valamint összecsukható kialakítása miatt közkedvelt típus.

A lámpatest beépített LED fényforrást tartalmaz, fényárama 550 lumen, szórásszöge 120°, a fény iránya változtatható. A lámpa fényének színhőmérséklete változtatható, így bármikor válthatunk, hogy meleg fehér-, természetes (neutrális) fehér- vagy hideg fehér fénynél szeretnénk dolgozni, olvasni vagy tanulni.

A kívánt fényerőt, illetve színhőmérsékletet a lámpatest alján látható függőleges érintőkapcsolóval tudjuk megváltoztatni, valamint ez az integrált gomb szolgál a be-, illetve kikapcsolásra is.

A kikapcsolt lámpa vezérlőgombjának megérintésekor az bekapcsol, majd újbóli rövid érintésekre megváltozik annak fényereje így válthatunk a három előre definiált fényerő között, illetve a kikapcsolás is ebbe a láncfolyamatba van beépítve.

A lámpa érintőgombja bekapcsolt állapotában annak fényerejétől és színhőmérsékletétől függően halvány kék színben világít.

A lámpa színhőmérsékletének megváltoztatásához meg kell érinteni és két másodpercig érintve kell tartani a kapcsológombot, ekkor a színhőmérséklet a következőre vált.

A lámpa beépített tölthető akkumulátort tartalmaz, amely a csomagolásban található micro-USB kábellel tölthető, akár külön vásárolt 230/5V USB hálózati adapter segítségével, akár közvetlenül laptopról vagy asztali számítógépről.

A fényforrás teljes töltési állapotában a fényerő függvényében a gyártó adatai alapján legkevesebb 6 legtöbb 48 órát képes világítani.

A beépített akkumulátornak köszönhetően a termék akár áramszünet esetén is használható, vagy alkalmazható munkalámpaként olyan helyeken ahol nincs lehetőség vezetékes hálózati áram használatára.

Élettartam 20000 óra
Teljesítmény 4W
Feszültség AC: 100-240V
Frekvencia 50/60Hz
Teljesítmény tényező >0.45
Fény színe Változtatható, Meleg-, Natúr-, Hideg fehér
Fényerő (Fényáram) 550 lm
Színvisszaadási index (CRI) >80
Sugárzási szög 120 °
Anyag ABS + PC + Alumínium
Szín Fehér + Arany
Szabályozható Igen
Bekapcsolási idő 0.001 mp (azonnal felkapcsol)
Szín stabilitás <6
Kapcsolási ciklusok 15000
Méret 200 x 50 x 263 mm
Egyedi termékkód 7099
Csoportkód VT-1014
Kiszerelés 1
Súly 0,545
Tárgy térfogat 0,001296
EAN kód 3800157616997
Energia osztály A
Tanúsítvány CE, EMC, ROHS
Gyártó V-TAC
Garancia idő 2 év