Asztali lámpa lila burával -8501

  • Bruttó ár: 6.500 Ft / darab

  • Model - Cikkszám - SKU:8501

  • Raktárkészlet:0 darab

  • Még nem kapott értékelést

Lila burás asztali lámpa.

Kis méretű lila burás asztali lámpa, amely elsősorban gyerekszobák dekorációs kelléke lehet. A lámpatest legfontosabb tulajdonsága a mérete. A lámpatest teljes magassága alig éri el 25 centimétert, mivel a gyártó kifejezetten gyerekszobák hasznos kiegészítő fényforrásának szánja.

A világítástechnikai termékek és egyéb elektromos berendezések gyermekszobákban történő használatának egyik legfontosabb tulajdonsága, azok biztonságos mivolta. Fontos, hogy minden elektromos berendezés amelyet gyermekek közelében szeretnénk használni biztonságos legyen, egy esetleges meghibásodás esetén se okozhasson életveszélyes áramütést.

A V-TAC ezen terméke áramütés ellen tökéletes védelemmel rendelkezik. A lámpatest törpefeszültségű kialakítása megakadályozza, hogy egy esetleges belső elektromos hiba esetén kijusson a lámpatest belsejéből az áramütést okozó feszültség. A védelem nagyon egyszerű, a tervezők úgy alkották meg ezt a lámpát, hogy nincs benne veszélyesen magas elektromos feszültség. A lámpatest belsejébe nem jut hálózati elektromos áram, csak annak egy törpefeszültségű átalakított változata amelynek a hálózatról történő galvanikus leválasztása már a hálózati dugaljban megtörténik. A termék egy a telefontöltőkhöz hasonló dugaljba szerelt tápegységgel rendelkezik.

A lámpa akkor is biztonságos, életveszélyes áramütést nem okoz ha egy pohár víz vagy tea borul rá.

A fényforrás ki-, és bekapcsolása a bura tetején elhelyezett króm felület érintésével lehetséges. Az érintésérzékeny kapcsolóval a ki-, és bekapcsoláson túl lehetőség van fényerőszabályzásra, amely négy előreprogramozott fokozatban váltható.

A termék a lila lámpabura alatt egy fehér diffuzerrel ellátott 4000 Kelvin színhőmérsékletű beépítette 5W teljesítményű fényforrást tartalmaz. A fényforrás leadott fényteljesítménye 300 Lumen.

Élettartam 20 000 óra
Teljesítmény 5W
Áram 0.36A
Kiváltott fényforrás teljesítménye 30W
Feszültség AC: 100-240V
Bemeneti feszültség DC:12V
Frekvencia 50/60Hz
Fény színe Természetes fehér
Színhőmérséklet 4000K
Fényerő (Fényáram) 300 lm
Színvisszaadási index - CRI >80
Sugárzási szög 90 °
Anyag Fém+ PC
Szín Lila
Típus Asztali lámpa
Szabályozható Fényerő (Fényáram) szabályozó funkció
Burkolat védelmi osztály IP20
Bekapcsolási idő 0.001 mp (azonnal)
Szín stabilitás <6
Kapcsolási ciklusok 15000
Méret Magasság 24cm, Szélesség 15cm
Egyedi termékkód 8501
Csoportkód VT-1035
Súly 1,1
Tárgy térfogat 0.0062464
EAN kód 3800157620345
Energia osztály A+
Tanúsítvány CE, EMC, ROHS
Gyártó V-TAC
Garancia idő 2 év